• Porgants beidzot runā par sarežģītajām attiecībām ar meitu Annamariju Paulu

    Slavenības
    Lauma Lapsa
    10. janvāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Dainis Porgants
    Foto: F64
    Dainis Porgants
    Savulaik aktieris un dziedātājs Dainis Porgants ar kolēģi Jāni Jarānu bija teju populārākie cilvēki Latvijā. Nupat ceremonijā viņi saņēma balvu par mūža ieguldījumu latviešu humora lauciņā. Šī bija viena no retajām reizēm pēdējo gadu laikā, kad Porgants parādījās sabiedrībā.

     Jau daudzus gadus Dainis Porgants izvēlas darboties aizkadrā un publikā parādās reti.  Pagājušajā nedēļā ceremonijā «Grābeklis» sarunā ar žurnālu «Privātā Dzīve» Porgants atzīst, ka jau sen nogājis nostāk no komēdijas žanra: «Šobrīd praktiski nodarbojos tikai ar to, ka rakstu un ierunāju latviski ārzemju filmu un seriālu tekstus. Raujos uz visām pusēm un priecājos, ka man ir darbs.»

    Aktieris joprojām dzīvo Rīgā. «Nekur tālu nemaz nevaru braukt. Jābūt uz vietas, lai kāds piedāvājums neaiziet gar degunu. Neesmu arī no tiem, kuriem patīk braukāt riņķī. Labprātāk rosos pa mājām,» atzīst viņš.

    Gada nogales svētkus aktieris pavadījis klusi un mierīgi ģimenes lokā. «Ciemos atbrauca meita Elizabete Laura, kas nu jau ir liela. Ļoti talantīga, studē Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā. Jaunākais dēls Rihards dzīvo ar mums un mācās Rīgas Doma kora skolā. Dēlam labi padodas spēlēt klavieres. Tās gan jāspēlē gana regulāri, ne vienmēr dēls uz to nasks,» nosmej Porgants.

    Runājot par savu vecāko meitu Annamariju Paulu – maestro Raimonda Paula mazmeitu – aktiera balss kļūst skumja: «Kontakts ar viņu ir pazudis. Neesam ne tikušies, ne redzējušies… Ko var darīt? Tā dzīvē notiek.»

    Nesen Daiņa meitas Elizabete Laura un Annamarija esot sazinājušās sociālajos tīklos, iepazinušās arī klātienē. Annamarija intervijā žurnālam IEVA nupat Elizabeti raksturoja kā skaistu un sirsnīgu meiteni, bet par attiecībām ar tēvu teica: «Man pret viņu nav ne dusmu, ne naida, bet satikties būtu jocīgi.» Vaicāts, vai vēlētos satikties ar vecāko meitu, Porgants teic: «Ir pagājis ļoti, ļoti daudz laika, tāpēc tas nav viegli apspriežams jautājums. Domāju, ka to rādīs laiks…»

    Vairāk lasiet žurnāla «Privātā Dzīve» jaunākajā numurā!

    • Atklājas Porganta ģimenes noslēpumi. Par jauno dzīvi un sarežģītām  attiecībām ar vecāko meitu Annamariju Paulu.
    • Pēkšņi miris bijušais ministrs Gundars Bērziņš. Draugi satriekti!
    • Miljonāram Krūmiņam gads sākas ar ugunsgrēku.
    • Treneris izstāsta, kā mainījusies svarcēlāja Rebeka Ibrahima: «Islāma dēļ viņa nedrīkst runāt ar vīriešiem.»
    • Kāpēc Egons Dombrovskis pamet Liepāju?  Ļoti privāts iemesls.
    • Vilsons uzceļ Arnim Līcītim pieminekli. Jau gads bez aktiera...
    Privātā Dzīve nr02/2023

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē