• Ozoliņš atklāj visu par gultas priekiem ar Zeltiņu, Ellu un pārējām

    Slavenības
    Lauma Lapsa
    3. septembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Miks Ozoliņš.
    Foto: no publicitātes materiāliem
    Miks Ozoliņš.
    Pēc vairāk nekā triju gadu ilgas prombūtnes dzimtenē viesojās skandalozais ASV dzīvojošais režisors Miks Ozoliņš. Viņš Andrejsalā prezentēja grāmatu, kur atklāti apraksta savu mīlas dzīvi.

    «Grāmata «1001 guru» ir par manas dzīves labākajiem un lieliskākajiem dzīves skolotājiem, visas pārējās atziņas varat izlasīt paši,» sarunā ar žurnālu «Privātā Dzīve» saka Miks Ozoliņš.

    Grāmatas atklāšanā lielākoties pulcējās Mika draugi. Prezentācijas ballītē gan nebija manāma neviena no Mika slavenajām bijušajām mīļotajām, kuras atklāti un pikanti aprakstītas viņa garadarbā.

     

    No Mika Ozoliņa grāmatas «1001 guru»

    Par aktrisi Agnesi Zeltiņu

    «Bet, pie visa Agneses teatrālisma, dramatisma un neiederīgā perfekcionisma, viņa gultā bija dziļa, kaislīga un piepildīta. Tāpēc jutu, ka mēs varētu būt kopā visu mūžu, ja vien es nebūtu atlēcis atpakaļ savas jaunības rekordu uzstādīšanas spēlēs. Man patika driblēt uz sievietēm kā «Spalding» basketbola bumbai.»

    Par dziedātāju Ellu

    «Es viņu uztvēru kā muzikālu draugu, ar kuru attīstīju ne tikai savu dzirdes kultūru, bet arī mīlējos, draiskojos un mānījos. (..) Elīna nekad man nav bijusi viena. Tas bija laiks, kurā nespēju ne apstāties, ne atteikties ne no viena seksuāla kārdinājuma, jaucot mātes ar meitām un māsas ar draudzenēm. Es nešķiroju, es vienkārši cēlu svārkus un izmantoju.»

    Par meitas māti, popzvaigznes Riannas bekvokālisti Kimberliju Inci

    «Kimai ārsti bija pateikuši, ka viņai endometriozes dēļ nevarēšot būt bērnu. Es tajā laikā jau biju iesvētīts spēcīgā indiešu «Oneness» kustībā. Biju nonācis līdz līmenim, kurā skolotāji dod atļaujas gan dalīties svētībās, gan dziedināt. Manī radās vēlme dziedināt Kimu un neapzinoties svētīt viņu mātes godam.(..) Es samērā bieži Kimu mierināju arī gultā. Pēc nepilniem diviem mēnešiem mums pieteicās DZĪVĪBA!»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē