• Operdīva Elīna Garanča ar vīru šogad svin savu kāzu 15. jubileju

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    Marta Kalniņa
    28. maijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Šogad Elīna un diriģents Karels Marks Šišons svin savu kāzu 15. jubileju, bet 30. aprīlī nozīmīga jubileja bija Elīnas vīram - viņam apritēja 50 gadi.
    Foto: Facebook
    Šogad Elīna un diriģents Karels Marks Šišons svin savu kāzu 15. jubileju, bet 30. aprīlī nozīmīga jubileja bija Elīnas vīram - viņam apritēja 50 gadi.
    Pasaulslavenā laviešu operdīva bauda kritiķu uzslavas par savu neseno sniegumu Vīnes Valsts operā izrādē Parsifāls. Par godu tam viņa nesen viesojās austriešu sarunu šovā.

    Operdziedātāja Elīna Garanča 19. aprīlī Vīnes Valsts opernamā izpildīja Kundri lomu Riharda Vāgnera operā Parsifāls. Izrādi iestudējis krievu režisors Kirils Serebreņņikovs, kurš daudz darbojies arī Latvijas teātrī.

    Viņa interpretācijā operas darbība noris mūsdienu cietumā, un tā lieliski sasaucas gan ar pandēmijas laiku, gan paša Serebreņņikova skarbo pieredzi, aizvadot vairākus mēnešus mājas arestā Maskavā. Lai gan pirmizrāde 11. aprīlī aizritēja bez skatītājiem, mūzikas kritiķi Garančas sniegumu tajā novērtējuši kā grandiozu.

    Saistībā ar pirmizrādi operdziedātāja tika aicināta arī uz dažādām televīzijas pārraidēm. Nesen Elīna bijusi arī Austrijā populārā sarunu šovā Willkommen Ősterreich. Tajā viņa par sevi atklāja arī dažādas privātas detaļas.

    Piemēram, to, ka viņas iecienītākais dzēriens ir džins ar toniku un laimu, un tas tad viņai arī nekavējoties studijā tika pasniegts.

    Dziedātāja pastāstīja, ka brīvos brīžus savās mājās Malagā labprāt pavada pidžamā pie televizora, skatoties kādu meksikāņu seriālu. Raidījuma beigās dziedātāja skatītājus pārsteidza ar latviešu tautas šūpuļdziesmu Aijā žūžū, lāča bērni, paskaidrojot, ka Latvijā to visas mammas dzied saviem bērniem.

    Šogad Elīna un diriģents Karels Marks Šišons svin savu kāzu 15. jubileju, bet 30. aprīlī nozīmīga jubileja bija Elīnas vīram – viņam apritēja 50 gadi. «Daudz laimes zelta dzimšanas dienā, mans Dambo!» vīru mīļi sveica Elīna un tūdaļ piebilda: «Gadījumā ja kāds brīnās par Dambo, nemaz nejautājiet! Nestāstīšu!»

    Elīna neslēpj, ka pandēmijas laiks bijis svētīgs viņu ģimenei, jo vairāk laika varēja veltīt meitām Katrīnai Luīzei (9) un Kristīnei Sofijai (7). «Bija forši redzēt, kā mani bērni ir mainījušies pēdējo gadu laikā. Novēroju, cik meitas ir kļuvušas neatkarīgas, un tajā pašā laikā viņām ir nepieciešama mamma,» nesen radiointervijā pauda Garanča.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē