• Nikola Krištopane iekāro seksīgu amerikāņu vecpuisi

    Slavenības
    Privātā dzīve
    Privātā dzīve
    22. jūlijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64, INSTAGRAM
    Bijušā Ministru prezidenta Viļa Krištopana meitas sirds patlaban ir brīva, un viņa sūrojas, ka palaidusi garām lielisku iespēju iepazīties ar seksīgo modeli no populārā amerikāņu šova Vecmeita jaunās sezonas. Abi savulaik dzīvojuši kaimiņos ASV, turklāt nesen viņš viesojās Rīgā.

    Pēc tam, kad viena no amerikāņu šova Vecmeita 15. sezonas sērijām tapa Rīgā, atklājās, ka latviešu vidū ir daudz šī raidījuma fanu. Viena no kaismīgākajām – bijušā premjera Viļa Krištopana jaunākā atvase Nikola. «Es jau sen sekoju līdzi šim šovam – vismaz kādus sešus septiņus gadus. Kopš laikiem, kad dzīvoju ASV, jo tur šis šovs ir ļoti populārs. Protams, mani interesē arī dziļākas un izglītojošākas lietas, taču šī ir lieliska izklaide un atpūta darbdienu vakaros,» atzīstas viņa.

    «Jaunā sezona man patīk īpaši. Viens no šova favorītiem – Tailers – nāk no tās pašas vietas ASV, kur savulaik dzīvoju es. Patiesībā Jupitera ir pavisam neliela un mēs mierīgi varējām tur satikties. »

    «Turklāt daudzi randiņi šovā bija vietās, kur savulaik man pašai bija!»

    Tailers ir 26 gadus vecs puisis no nelielas pilsētiņas Jupiteras Floridā. Savulaik profesionālā līmenī spēlēja amerikāņu futbolu, taču guva nopietnu plecu traumu, un sportista karjeru glītais jauneklis nomainīja pret modeļa profesiju. Brīvajā laikā aizraujas ar daivingu. Viņam ļoti patīk dejot.

    Tailers saka – apzinās, ka viņam ir visnotaļ savdabīgs dejošanas stils, kas mēdz mulsināt pat tuvākos draugus, taču viņu pašu tas nesatrauc. To viņš nodemonstrēja arī šovā. Tailers apgalvo, ka viņam līdz šim bijušas tikai vienas nopietnas attiecības. Seksīgajam vecpuisim ir vēl divi tikpat izskatīgi brāļi, un viņš ļoti mīl savu ģimeni un suni Hārliju.

    Nikola tic, ka galveno mērķi – atrast savu otro pusīti – šovā var veiksmīgi piepildīt.

    «Tas jau ir pierādījies! Citās sezonās ir izveidojušie reāli pāri un pat ģimenes, kurās tagad jau ir vairāki bērni,» saka viņa. Tas, ka daiļā vecmeita šovā satiekas ar vairākiem puišiem vienlaikus un ļauj sevi ne tikai aplidot, bet arī noskūpstīt, Nikolu nemulsina. «Kāpēc ne? Reālajā dzīvē taču arī tā notiek.

    Arī man, neesot pastāvīgās attiecībās, ir bijis tā, ka vienlaikus simpātiski šķiet vairāki puiši. Neko sliktu tajā nesaskatu. Kur nu vēl šādā šovā! Nav jau nekāds brīnums, ka, būdami pasaules skaistākajās un romantiskākajās vietās un runājot visu laiku par jūtām un attiecībām, skaisti cilvēki viens otrā iemīlas,» viņa uzskata.

    «Amerikāņu šovā es labprāt izmēģinātu veiksmi, bet Latvijā līdzīgā šovā piedalīties negribētu, jo diemžēl mūsu šoviem ir mazs budžets, un līdz ar to kvalitāte pieklibo. Lielākoties tie izvēršas dalībnieku izsmiešanā. Es labāk atradīšu citus veidus, kā iepazīties,» atzīst Nikola.

    Vairāk lasi žurnāla Privātā Dzīve 30. numurā!

    • Žoržs Siksna slepus apprecējies? Viņa skaidrojums pārsteidz.
    • Artuss Kaimiņš atkal brīvs, un viņa daiļā draudzene dodas dzīvē.
    • Kas ir satriecošais vecpuisis, kuru iekāro Nikola Krištopane? Izrādās, viņi Amerikā dzīvoja kaimiņos.
    • Režisore Balčus nopirkusi īstu muižu. Mācītājs padzen spoku!
    • Jūrmalā pulcējas turīgie un ietekmīgie. Seksīgākā ministre Pteraviča atrāda meitas, šlesera sieva stilīgi nosirmojusi, bet  Pugačova sajūsminās par plikumiem.
    Privātā Dzīve nr30

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē