• Modes lieta — fitnesa princese Juta Valdmane krustdūrienā izšuj kuģa gleznu

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    7. maijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Fitnesa princese un permanentā grima speciāliste pašizolācijā atcerējusies par jaunības dienu vaļasprieku un ķērusies pie darba. Viņa stundām ilgi pavada pie audekla, izšujot kuģi bangojošā jūrā.

    Pandēmijas laikā ceļotāja un fitnesa zāles pastāvīgā iemītniece Juta Valdmane atminējusies laikus, kad mācījās skolā un bija mājās sēdētāja, ne ballīšu apmeklētāja. Līdz pat 20 gadu vecumam daiļava aktīvi izšuvusi krustdūriena tehnikā. Tolaik viņa izšuva gan spilvenus, gan glezniņas, kuras pēc tam dāvināja. «Tagad, mājās sēžot, man apnika skatīties seriālus, sagribējās kādu relaksējošu nodarbi, tādu kā knibināšanos. Kaut ko līdzīgu manam pamatdarbam – permanento uzacu zīmēšanai,» PDz teic Juta.

    Viņa izvēlējusies izšūšanu, kas skaistulei patikusi kopš mazotnes un par ko mājturības stundās viņa saņēmusi desmitniekus.

    «Daudz ko pratu, bet visvairāk man patika izšūšana krustdūrienā. Reiz es pat piedalījos Ogres rajona mājturības olimpiādē. Godalgotu vietu gan neieguvu, tik talantīga nebiju!» smaida Juta, kuras dzimtā visas sievietes esot naskas uz tādām lietām kā šūšana un kulinārija.

    «Izšūšana krustdūrienā ir elementāra, tomēr ar to nevar nodarboties tie, kuriem nav pacietības,» skaidro daiļava. Agrāk Juta pati izvēlējusies, ko izšūt uz audekla. Topā bijuši, piemēram, ziedi. Taču tagad viņa nopirkusi audeklu ar jau iezīmētu kuģa kontūru.

    «Kuģis ir sava veida simbols man tuvajai ceļošanai. Gribas atkal būt brīvai savā izvēlē! Šajā laikā man ar vīru bija ieplānots doties kruīzā pa Karību jūru. Varbūt tas ir zemapziņas sauciens,» skaidrojot izvēlēto gleznas motīvu krustdūrienā, teic Juta.

    Stāstot, kā pēdējo dienu aizraušanos uztver ģimene, fitnesa speciāliste atzīst, ka vīrs, kurš neko nav nojautis par Jutas meistarību izšūšanā, bijis pagalam izbrīnīts. «Ieraugot, ar ko nodarbojos, Gints bija šokā!» iesaucas Juta. Arī kaķi Čeinso un Koko nav vienaldzīgi pret mājās notiekošo. «Kad nopirku mulinē diegus izšūšanai, kaķi ap tiem vien ložņāja un spēlējās. Bija jautri! Taču nācās viņus dzīt prom, jo nebēdņi pamatīgi apsiekaloja diegus,» atklāj Valdmane.

     

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    Mūsu pēdējā kopbilde.  Esam izlēmuši iet katrs savu ceļu šajā dzīvē, esam šķīrušies kā draugi un turpmāk saglabāsim labas attiecības. Paldies visiem, kas investēja savu laiku sekojot mūsu gaitām un mūsu kopīgajiem ceļojumiem 🙏  Mūsu attiecības bija patiesas un mīlestība bija īsta. Daudz iemācījāmies viens no otra un burtiski izaugām kopā. Negaidiet drāmu vai jebkādas citas negācijas no šīs šķiršanās, mūsu šķiršanās ir mierpilna un bez liekas drāmas. Lūgums gan mūsu draugiem, gan citiem respektēt mūsu lēmumu un neuzbāsties ar jautājumiem un vēstulēm. Neviena šķiršanās nav viegla, tāpēc cieniet mūs un mēs cienīsim Jūs. 🙏

    A post shared by Juta Valdmane (@jutavaldmane) on


     

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    #tbt  2 years ago ❤️

    A post shared by Juta Valdmane (@jutavaldmane) on


     

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    Is it appropriate to spend all these days in my pjs and not feeling bad about it? 😛

    A post shared by Juta Valdmane (@jutavaldmane) on

     

     


     



    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē