• «Mīla kemperī» zvaigzne Raivis atkal dodas līgavas medībās

    Slavenības
    Zane Piļka- Karaļeviča
    4. jūnijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Raivis Sviklis.
    Foto: no publicitātes materiāliem
    Raivis Sviklis.
    Raivis Sviklis bija viens no spilgtākajiem iepazīšanās šova «Mīla kemperī» dalībniekiem. Tur attiecības viņam tā arī neizdevās izveidot, tāpēc tagad viņš līgaviņas medīs jaunā šovā.

    «Kemperī» Raivim līgavu atrast neizdevās, bet nu viņš startēs šovā «Līgavu mednieki», kur būs iespēja iepazīties ar astoņām sievietēm, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

    «Šovā «Mīla kemperī» īsti neviena nebija manā gaumē, tāpēc nemaz nevēlējos attiecību turpinājumu. Ja es nokļūtu finālā un man būtu jāizvēlas – mīlestība vai nauda –, es izvēlētos naudu,» vaļsirdīgs ir viņš. «Man patīk aktīvas, simpātiskas un noteikti inteliģentas meitenes. Nevarētu teikt, ka meitenes šovā nebija simpātiskas. Bija! Bet mums vienkārši nesanāca.»

    Šovā Raivis sevi parādīja kā ballīšu karali, kurš vienmēr ir labā omā, viegli iereibis un bārsta veiksmīgus un ne tik izdevušos jokus.

    «Domāju, ka šovā noturēšos labākajā gadījumā nedēļu. Tāpēc uztvēru to kā atpūtu, jo atvaļinājumā nebiju bijis divus gadus. Ballējos un neliedzu sev neko. Jāteic, arī dzīvē esmu pozitīvi noskaņots cilvēks un dzenu jokus, taču nestaigāju riņķī ar kompota burku, kā tas bija šovā. Spēju būt nopietns un romantisks. Tāpēc, kad man piezvanīja TV3 producenti un piedāvāja piedalīties šovā «Līgavu mednieki», piekritu lielākoties tāpēc, lai parādītu – varu būt arī citāds, nevis vienkārši jautrs puisis ar «viņčuku». Negribēju, lai par mani paliek iespaids, ka es tikai tusēju,» skaidro viņš.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē