• Markus Riva Maskavā tiek pie mīlestības plākstera: Beidzot izdarīju to, ko gribēju jau sen

    Slavenības
    Gita Vīksne
    22. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    «Nonākt pie šī tetovēšanas meistara gribēju jau sen,» PDz saka dziedātājs. Uzturoties Maskavā, viņš ticis pie diviem jauniem tetovējumiem.

    «Beidzot izdarīju to, ko gribēju jau sen,» priecājas Markus Riva. Viņš jau labu laiku uzturas Krievijā, un nesen Riva devās pie Maskavā populāra tetovētāja Alexander Gura, kurš uz latvieša ķermeņa izveidojis divus jaunus zīmējumus. «Viens ir mīlestības plāksteris – tam ir simboliska nozīme,» noslēpumains ir Markus.

    «Otrs ir veltīts vienam no maniem elkiem – dziedātājam Maiklam Džeksonam. Negribēju tetovēt Džeksonu kā cilvēku, tādēļ izvēlējos viņa stilizētu versiju Mikipeles izskatā,» stāsta mūziķis. «Man abi šie tetovējumi ļoti patīk. Ja sanāks laiks, varbūt man Maskavā izdosies tikt pie vēl kāda jauna tetovējuma,» spriež viņš.

    Markus Riva ilgi un rūpīgi apdomā un izplāno katru vēstījumu un zīmējumu, ko tetovē uz sava ķermeņa.

    Dziedātāja pirmais tetovējums tapa pirms 10 gadiem, kad viņš uz krūtīm uztetovēja savu īsto vārdu – Miķelis.

    Drīz pēc tam tapa otrais tetovējums – enkurs uz viena pleca. Šis tetovējums ir par godu tēvam, kurš bija jūrnieks un nomira ar asins vēzi, kad Markus bija tikai deviņus mēnešus vecs. Trešais tetovējums – zvaigznīte uz otra pleca – simbolizē mērķtiecību, kuras dziedātājam netrūkst. Vēlāk šos zīmējumus papildināja arī dažādi uzraksti. Uz kreisās rokas ir lasāmi vārdi angļu valodā Love, Faith, Music – mīlestība, ticība, mūzika.

    Tie simbolizē to, kas dziedātājam dzīvē ir svarīgs. Savukārt uzraksts Lucky 1 apzīmē sākumu kaut kam jaunam. Uz viņa kreisās rokas redzams ietetovēts eņģelis, kas veltīts viņa mammai, kura pirms četriem gadiem devās mūžībā.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē