• Linda Mūrniece: Es negribu neko risināt

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    5. februāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Viesnīcas Roma vadītāja pirms trijiem mēnešiem mija gredzenus ar tirdzniecības speciālistu no Liepājas, taču jau vairākas nedēļas jaunais vīrs, šķiet, nozudis no viņas dzīves.

    «Es negribu neko risināt. Es gribu dzert vīnu pie jūras. Vai piparmētru tēju. Basām kājām bradāt pa sniegu. Uzkāpt lāstekai, kas nokritusi nez no kurienes. Un skatīties, kā jūrā peld gulbji. Es negribu uztraukties un negribu skumt. Es gribu smaidīt,» feisbukā ierakstīja bijusī iekšlietu un aizsardzības ministre Linda Mūrniece.

    Jau pāris nedēļu runā, ka iestājusies krīze viņas laulībā ar liepājnieku Agri Freibergu. Vēl decembra beigās pāris publiskoja kopējus foto, un gada nogalē Linda PDz pauda: «Pagaidām vēl strīdējušies neesam! Nekas nav mainījies.»

    Taču pirms neilga laika viņa sociālajos tīklos savu jauno uzvārdu nomainījusi pret iepriekšējo – Mūrniece, un no Agra virtuālajiem albumiem pazuduši kopēji foto.

    Vaicāta, vai viņas privātajā dzīvē notikušas pārmaiņas, Linda PDz atbildēja – komentārus par šo tēmu nesniegs. Arī Agris portālā liepājniekiem.lv sacīja, ka šobrīd notiekošo nekomentēs, jo tāda esot abu pušu vienošanās, vien piebilda: «Cilvēki gan precas, gan šķiras.»

    Gredzenus Linda un Agris mija pērn Lāčplēša dienā, un pēc kāzām jaunlaulātie PDz atklāja, ka satikušies vasarā. Tolaik Agris bija mēģinājis atrast otru pusīti TV šovā Nākamā pietura: Mīlestība, bet pēc ieraksta devies iedzert kafiju Lindas vadītās viesnīcas restorānā. Tur abi arī iepazinušies. 11. novembri viņi uzskatīja par maģisku skaitli – īsto datumu, kad apprecēties. Linda uzsvēra, ka Agris ir pietiekami atpazīstams savā pilsētā un nekāro pēc popularitātes.

    «Turklāt emocionāli Agris ir stiprāks pa mani. Viņš ir mans stiprais plecs, uz kura varēšu raudāt,» iestūrējot laulības ostā trešo reizi, toreiz sacīja viņa.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē