• Krūmiņš par 6 miljoniem ceļ jaunu viesnīcu. Tornī liks jūras zirdziņu

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    15. janvāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Jūlijs Krūmiņš.
    Foto: F64
    Jūlijs Krūmiņš.
    Miljonārs Jūlijs Krūmiņš decembrī nosvinēja 79. jubileju un atzīst – par dzīvi nesūdzas. Viņš ceļ jaunu viesnīcu un jau martā gatavs to nodot ekspluatācijā.

    Miljonārs Jūlijs Krūmiņš žurnālam «Privātā Dzīve» atklāj – viņš nolēmis savus uzkrājumus nevis ieguldīt kādā bankā, bet gan likt lietā – investēt kārtējā nekustamo īpašumu projektā. Tam viņš atvēlējis gandrīz sešus miljonus eiro. «Tagad reizi nedēļā braucu uz Jūrmalu, kur patlaban  netālu no viesnīcas «Hotel Jūrmala Spa» top vēl viena apartamentu ēka – viesnīca «Stories»,» stāsta viņš.

    «To zemes gabalu 2000 kvadrātmetru platībā es pirms astoņiem gadiem iegādājos izsolē. Esmu izdomājis, ka tā būs viena no skaistākajām ēkām Jūrmalā.

     

    Esmu pasūtījis māksliniekam arī divus metrus augstu jūras zirdziņu, ko likt tornī kā vēja rādītāju,» palepojas Krūmiņš.

    «Viesnīcā būs 30 apartamenti – trīsistabu dzīvokļi, un jau tagad tiek veiktas rezervācijas,» saka viņš. Jauno viesnīcu uzticēts pārvaldīt viņa meitai Maijai Krieviņai, un viņa PDz teic – celtniecības process ritot ļoti veiksmīgi. «Paredzēts, ka objektu ekspluatācijā nodosim martā, bet klientiem durvis tas vērs jau jūnijā,» tā Maija. Viņa stāsta, ka topošais projekts ir veltījums visai kuplajai Krūmiņu dzimtai, tādēļ tās logotipā iekļauts Austras koks, kas simbolizē dzimtas koka būtību.

    Vaicāts, kā izlēmis šādu projektu realizēt ekonomiski sarežģītā laikā, Krūmiņš skaidro: «Labāk naudu ieguldīt kādā projektā, jo agri vai vēlu atkal nāks labāki laiki un ieguldītos līdzekļus varēs atpelnīt.»

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē