• Krievijas realitātes šovs meklē skandalozus latviešus

    Slavenības
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    22. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: VLADISLAVS PROŠKINS (F64), INSTARGAM UN NO PUBLICITĀTES MATERIĀLIEM
    Pirmo reizi Rīgā notikusi Krievijas slavenā realitātes šova DOM-2 dalībnieku atlase. No vairāk nekā 250 pretendentiem uz Maskavu tikšot aicināti vien daži, kas būs raisījuši producentu interesi.

    Atlasē Rīgā viesojās ilggadējā attiecību šova DOM-2 zvaigznes – Marina Afrikantova un Romāns Kapakli. Pāris jūlijā pēc divu gadu ilgām attiecībām, kas diendienā tika rādītas TV, iestūrēja laulības ostā.  31 gadu vecā Marina televīzijas projektā, kur galvenais uzdevums ir veidot un apspriest mīlas dzīvi, šovā ir visilgāk. Uz DOM-2 viņa atnāca 2014. gada 6. jūnijā.

    Pēc vairākām neveiksmīgām attiecībām gaišmate nosprieda, ka viņai nav lemts atrast mīlestību šajā projektā, taču tad satika Romānu, kurš sāka aplidot skaisto blondīni. Lai arī viņš ir 11 gadu jaunāks par Marinu un lai arī reti kurš ticēja, ka šī savienība būs ilga, viņi pierādīja, ka šovā iespējama īsta mīlestība. Sarunā ar PDz Marina un Roma atklāja – Latvijā viņi viesojas pirmo reizi. «Mums ļoti patīk šīs senās ēkas, šaurās Vecrīgas ieliņas un mājīgās kafejnīciņas.

    Pats esmu no Sanktpēterburgas, un Rīga ļoti atgādina manu dzimto pilsētu.

    Tāpēc varu teikt – Rīga ir mana otrā mīlestība,» sacīja Romāns. Marina piebilda, ka viņai patīk Latvijas ļaudis. «Visi ir tik priecīgi, smaidīgi un laipni. Lai arī latvieši ir ļoti vienkārši un neizlecoši, viņi ir arī ļoti moderni un runīgi. Tas man šķiet forši. Tie, kas mūs atpazina, kautrīgi nāca klāt un jautāja, vai drīkst ar mums nofotografēties, bet pēc tam lūdza, vai drīkst mūs apskaut. Tas bija tik mīļi,» sacīja Marina.

    Uz PDz jautājumu, vai latviešu mentalitāte maz der tādam šovam kā Dom-2, kur no dalībniekiem nemitīgi tiek gaidīti skandāli, Romāns atbildēja: «Nav obligāti jābūt skandalozai personībai, lai noturētos šovā. Lielisks piemērs ir Marina, kura nebūt nav konfliktu cilvēks. Galvenais būt atvērtam, jautram un prast paust savas domas. Tautībai nav nekādas nozīmes!» Marina tūdaļ piebilda: «Starp citu, mums šovā tagad jau ir viens latvietis vārdā Artūrs. Viņš pirms pāris nedēļām atnāca. Pagaidām viņš visiem patīk. Artūrs gan nepiedalījās atlasē. Viņu uzaicināja viena no šova dalībniecēm, ar kuru viņš sarakstījās Instagram

    Interesanti fakti

    • DOM-2 iekļauts Ginesa rekordu grāmatā kā visilgākais realitātes šovs pasaulē. Iznākušas jau vairāk nekā 20 000 šova sēriju.
    • Visilgāk šovā pavadīja pāris Darja un Sergejs Pinzari. Viņi bija šova dalībnieki deviņus gadus! Tagad viņi audzina divus dēlus un ir apmetušies uz dzīvi Turcijā.
    • Šovā dzimuši deviņi bērni, no kuriem divi šobrīd ir redzami šovā.
    • Kopš 2004. gada miruši jau 11 šova dalībnieki. Kāds no ļaunas slimības, kāds nogalināts, cits – pārdozējis narkotikas.
    • 2014. gada aprīlī projektu apmeklēja slavenais Holivudas aktieris Roberts Petinsons – sāgas Krēsla zvaigzne.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē