• Kaspars Kambala otrreiz bildinājis Olgu: Pirmo reizi precoties, cilvēki mūs nesaprata

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    8. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Pēc karstasinīgas attiecību noskaidrošanas Turcijas svelmē Kambalu pāra ģimenes dzīvē atkal iestājies rožains periods. Vēl vairāk – Kaspars sagādājis Olgai pārsteigumu, kāds viņai nebūtu rādījies pat pārdrošākajos sapņos.

    “Tā kā mēs precējāmies Covid laikā, tikai paši sarakstījāmies dzimtsarakstu nodaļā, es domāju – mēs tagad varētu uzrīkot kārtīgu kāzu ballīti, un salaulāties pie mācītāja, lai viss ir, kā pienākas” – viņš pavēsta pārsteigtajai dzīves biedrei īpaši noorganizētā randiņā pie izsmalcinātām vakariņām.

    Olga ir vairāk kā pārsteigta, un izplūst sirsnīgos mīlestības apliecinājumos un abi jau steidz ne tikai zvanīt mācītājam, bet arī  apspriest kāzu tērpus.

    Ja pirmajā laulību ceremonijā Kaspars bija tērpies īpaši darinātā treniņtērpā, bet Olga efektīgā minikleitā, tad šoreiz viss būšot citādāk.

    “Pirmo reizi precoties, cilvēki mūs nesaprata.. Kasparam bija balts treniņtērps. Šoreiz viss būs “pa skaisto”, es vilkšu īstu kāzu kleitu!” – sajūsminātā Olga dalās savā priekā ar “STV Pirmā!” šova “Slavenības. Bez filtra” skatītājiem.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē