• Kādēļ dziedātāja Liene Šomase pameta slavenību šovu?

    Slavenības
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    15. aprīlis, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    TV šova Slavenības. Bez filtra fani ir neizpratnē – kur palikusi viņu iemīļotā varone Liene Šomase. Jau ilgāku laiku nav nekādu ziņu par viņas ikdienas gaitām.

    Marta vidū šova Slavenības. Bez filtra producenti paziņoja, ka raibajai zvaigžņu kompānijai – drag queen Amuna Davis, rūdītajai šovu zvaigznei Magonei Šutovienei un dziedātājai Lienei Šomasei – pievienosies vēl viena skatuves dīva – Samanta Tīna. Kopš tā laika no Šomases TV ekrānos vairs ne vēsts. Lai noskaidrotu viņas pazušanas iemeslu, PDz sazinājās ar dziedātāju.

    «Vai tiešām producenti nav sabiedrībai paziņojuši, ka es šovā vairs nepiedalīšos? Esmu ļoti pārsteigta,» atzina Liene. «Mēs jau marta vidū abpusēji vienojāmies, ka pārtraucam sadarbību,» piebilda viņa.

    «Es šobrīd atrodos mežā, kur iedvesmojos no dabas, jo gatavoju savu jauno albumu. Tāpēc par šovā notiekošo nemaz neesmu interesējusies.»

    Vaicāta, kādēļ pametusi šova zvaigznes karjeru, Liene sacīja: «Tas jums jājautā producentam. Ja runājam par mani, es jutu, ka šis formāts man īsti nav piemērots, jo šova veidotāji mēģināja visu uztaisīt ļoti, ļoti dzeltenu. Bet es, piemēram, šobrīd esmu aizrāvusies ar elpošanas tehnikas izkopšanu un pētīšanu. Varbūt šim šovam vajag kaut ko citu, un tas jau arī nav slikti. Tāpēc manī nav nekāda aizvainojuma, šķīrāmies draudzīgi,» atzīst Liene.

    Šova veidotāji izvairīgi komentē pārmaiņas zvaigžņu sastāvā.

    «Realitātes šova Slavenības. Bez filtra ideja ir rādīt, kā dzīvo sabiedrībā populāras personības. Lai skatītāji varētu iepazīt dažādas slavenības, tās ik pa laikam mainās,» sacīja producentu kompānijas Brīvdienas producents Kristaps Valdnieks un atgādināja, ka pērn skatītāji varēja sekot ne tikai Magones, bet, piemēram, arī Žannas Dubskas un Jaroslava Barišņikova ikdienai. Tiesa, pirmajā sezonā neviens no varoņiem netika pēkšņi nomainīts.

    Runā, ka ar šova zvaigznēm ticis noslēgts līgums par 60 epizodēm, proti, uz trim mēnešiem. Liene Šomase paspēja nofilmēties vien aptuveni 25 epizodēs.

    «Līgums un tā saturs ir konfidenciāla informācija,» norādīja Valdnieks. Vai Šomasei bija zemi reitingi, ja vienošanās tika lauzta?

    «Šī raidījuma panākumu atslēga nav meklējama kādā konkrētā personībā, bet gan dinamikā un iespējā ik reizi sekot līdzi visu triju personību spilgtākajiem dzīves notikumiem. Tāpēc nevaram vērtēt atsevišķi katras personības reitingu,» teica Valdnieks.

    «Lieni Šomasi izvēlējāmies, jo esam pārliecināti – viņas dzīve ir gana interesanta, lai par to stāstītu. Nevienā brīdī nenožēlojām savu izvēli. Liene ir lielisks cilvēks, ar kuru bija viegli sastrādāties. Sakām viņai paldies par uzdrīkstēšanos un vēlmi piedalīties šovā Slavenības. Bez filtra

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē