• Kā Zutis savai sirdsdāmai noskatīja apakšveļu

    Slavenības
    Gita Vīksne
    20. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kristaps Zutis un Elīna Pakalne.
    Foto: F64
    Kristaps Zutis un Elīna Pakalne.
    Skandalozais bokseris Kristaps Zutis kopā ar draudzeni Elīnu Pakalni bija ieradies uz Rīgas Modes nedēļas pasākumu un cītīgi vēroja, kā modeles demonstrē smalku apakšveļu. Tādā pasākumā Zutis bija pirmo reizi.

    «Tu jau kaut ko izvēlējies sev?» vērojot populārā pašmāju apakšveļas un tērpu zīmola «Amoralle» skati Rīgas Modes nedēļā, «tiktokerei» Elīnai Pakalnei vaicāja bokseris Kristaps Zutis. «Jā, šo melno,» norādot uz kādu caurspīdīgu tērpu, atbildēja viņa.

    Sarunā ar žurnālu «Privātā Dzīve» Zutis, vaicāts, vai ar Elīnu viņu vieno romantiskas attiecības, spriedelēja: «Kas, jūsuprāt, ir romantiskas attiecības? Vai es dāvinu Elīnai dāvanas? Jā, dāvinu, un tās ir arī romantiskas. Tāpēc droši vien kaut kādā aspektā šī ir romantika. Bet, ja gribat dzirdēt – mēs esam pāris vai ne –, tad pagaidām konkrētu atbildi nevarēšu sniegt.»

    Kristapu un Elīnu «Privātā Dzīve» sastapusi jau šā gada februārī, kad abi pie Krievijas vēstniecības piedalījās protesta akcijā pret karu Ukrainā.

    Sastapt Zuti modes nedēļas burziņā bija neierasti. Viņš neslēpa – šādā pasākumā ir pirmo reizi.

    «Nav tā, ka man interesētu skatīties uz čaļiem apspīlētos džinsos, bet apmeklēt modes nedēļu bija uzdevums, ko saņēmu no sava bosa,» pavēstīja Kristaps. «No manis,» smaidot precizēja draudzene.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē