• Jānis Jarāns: Man draugu vairs nav

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    20. februāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Populārais komiķis Jānis Jarāns atzinis, ka viņam nepatīk iet uz pasākumiem un ballēm. Portālam jauns.lv viņš norāda, ka vislabākā pašsajūta ir brīžos, kad izdodas palikt vienam vai divatā ar kundzi.

    Tautā iemīļotais aktieris norāda, ka darba dēļ viņam nākas nepārtraukti būt cilvēkos, tomēr priekšroku Jarāns dod vientulīgām pastaigām pa mežu. Pat brīžos, kad Jarāns dodas ceļojumā ar savu otru pusīti, viņš vienatnē mēdz pastaigāties pa kalnu takām, gar okeāna krastu. Arī sēņot viņš dodas viens.

    «Var teikt, ka neesmu īpaši sabiedrisks cilvēks. Arī draugu vairs nav, visi jau aizgājuši aizsaulē. Toties man ir izrādes. Tās ir lugas, kuras pats esmu sameklējis. Austrumu robežā tiek izrādīts Liecinieks, kur spēlēju ar Aiju Dzērvi un Pēteri Galviņu. Cilvēki sākumā smejas, bet beigās raud. Pēdējā laikā es daudz nestaigāju apkārt pa teātriem un neskatos, ko citi rāda, tikai reizēm palasu un paskatos, ko kritika saka,» portālam jauns.lv atklāj aktieris.

    Jarāns norāda, ka ārpus kamerām viņš esot liels īgņa. To apstiprinājusi arī viņa sieva. Aktieris stāsta, ka citu cilvēku izklaidēšana esot smags darbs. Tas īpaši attiecās uz gadījumiem, kad skatītāji ir latvieši, jo mēs esam tie, kuri cits citu nemitīgi pamāca, kā pareizi dzīvot.

    «Esmu tāds īpatnis – vientulis. Lai gan, protams, pavisam viens neesmu, man ir ģimene – sieva, trīs meitas, divas mazmeitas un viens mazdēls. Ar mani viss ir kārtībā,» portālam jauns.lv atklāj aktieris.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē