• Intīmas kāzas pilī — apprecējusies bijusī TV raidījuma reportiere Baiba Runce

    Slavenības
    Gita Vīksne
    21. maijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva (VOW foto)
    Maija sākumā Jaunpils pils pagalmā laulības gredzenus mija bijusi raidījuma Bez tabu reportiere un viņas mīļotais vīrietis Mikus Hāks.

    «2. maiju par savu kāzu datumu izvēlējāmies tāpēc, ka pirms un pēc tā ir svētku dienas,» PDz saka raidījuma Bez tabu bijusī reportiere, tagad – Latvijas Radio 1 raidījuma Atvērtie faili vadītāja Baiba Runce. «Izdomājām, ka turpmāk katru gadu garajās brīvdienās svinēsim gan valsts, gan savus privātos svētkus,» piebilst viņa.

    «Plānojot kāzas, pat iedomāties nevarējām, ka pasaulē plosīsies pandēmija.

    Kad Latvijā izsludināja ārkārtējo situāciju, zvanījām juvelierim, lai laulības gredzenos datumu labāk tomēr negravē.

    Kad tapa skaidrs, ka laulāties var, bet bez viesiem un balles, nolēmām kāzas nepārcelt.

    Pirmkārt, nevarēja prognozēt, cik ilgi ierobežojumi būs spēkā. Otrkārt, bijām vienojušies par visu, kas nepieciešams, lai apprecētos, – datumu, ceremonijas vietu, kleitu, uzvalku, gredzeniem un fotogrāfi. Toties par pārējo vēl nebijām izlēmuši, tāpēc vairs galvu nelauzījām un svētā mierā gaidījām 2. maiju,» atceras Baiba.

    Par Mikus Hāka sievu viņa kļuva intīmā ceremonijā Jaunpils pilī. Baiba pēc kāzām saglabāja savu uzvārdu – Runce. «Jāvārdu viens otram teicām pils pagalmā. No vienas puses, žēl, ka radi un draugi nebija šajā dienā kopā ar mums, no otras, kāzas tomēr ir intīms pasākums. Esmu ļoti emocionāla un, godīgi sakot, nejustos ērti, ja 50 viesu vērotu, kā cenšos neraudāt.

    Viņi zina, ka nosvinēsim kopā vēlāk, kad tas būs droši. Tad arī es nebūšu stresā un varēšu līksmot ērtās drēbēs, nebaidoties tās sabojāt,» saka Baiba. Viņa atzīst – saprot pārus, kuri savas kāzas šajā laikā izvēlējās pārcelt.

    «Ja vēlies laulāties ar vērienu – līdz pēdējai niansei izplānot svētku dekorācijas, sēdēt pie bagātīgi klāta galda un kuplā kompānijā līksmot visu nakti –, tad ir jāpagaida. Mēs gribējām vienkāršas, sirsnīgas un skaistas kāzas, lai pēc tam varētu doties kārtīgā medusmēnesī,» teic Baiba. Kāzu ceļojuma plāni gan atlikti uz nenoteiktu laiku.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē