• Iekšlietu ministra labā roka Beata Jonite maksā 500 eiro īri, bet dzīvo kā ellē

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    26. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Iekšlietu ministra Sanda Ģirģena padomniece komunikācijas jautājumos dzīvojot briesmīgos apstākļos, lai gan par īri maksā ap 500 eiro mēnesī.

    Modes zīmola NóLó izveidotājas Viktorijas Jonienes meita un partijas KPV LV biedre Beata Jonīte vairs nespēj klusēt. Viņa dzīvo visnotaļ ekskluzīvā vietā Rīgas centrā – Miera ielā.

    Taču, pārnākot mājās un atverot īres dzīvokļa durvis, viņa nekad nezina, kādas šausmas viņu pārsteigs.

    Jau četras reizes virtuvē esot noplūdināti griesti. Turklāt virs Beatas virtuves esot tualete, un, ēdot vakariņas, uz galda varot sākt pilēt kanalizācijas ūdens. Tas notiek bieži, un viņa pieļauj, ka reiz uz galvas varot uzkrist arī ģipškartona plāksne. Dzīve pilsētas centrā ne vienmēr nozīmē jaukus kaimiņus.  Nesen par savējiem viņa pavēstīja Instagram: «Mīlu savus kaimiņus alkoholiķus!»

    Vairākkārt iekšlietu ministra padomniecei piespiedu kārtā bija jāpavada vakari romantiskā sveču gaismā. Tas tādēļ, ka pazudusi elektrība. Viņa atzina – viss jau būtu labi, ja vien ledusskapis darbotos un viņa varētu tikt pie karstā ūdens. Kad viņa zvanījusi mājas apsaimniekotājam un lūgusi novērst nekārtības, viņš uz īrnieci esot sakliedzis un nometis klausuli. «Es raudāju kā mazs bērns,» to, cik bezpalīdzīgi jutusies šajā situācijā, raksturoja Beata.

    Tikai pēc ilgākiem pūliņiem jaunietei pašai izdevies atrast elektrības skapi, lai elektrību atkal atjaunotu. Beata neslēpj, ka apsaimniekotāji ir pilsētā zināma firma un arī īres maksa ir tik augsta, lai mājā būtu cilvēka cienīgi dzīvošanas apstākļi. Viņa neesot vienīgā ar politiku saistītā persona, kura saskārusies ar konkrēto apsaimniekotāju bezkaunību. Līdzīgā situācijā nonācis arī kāds konkurējošas partijas nu jau bijušais priekšsēdētājs. Beata gan cer, ka firmas darbinieki tomēr sāks rīkoties, jo mainīt dzīvesvietu pagaidām viņai negribētos.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē