• FOTO: Znaroka meita izrāda jauno māju Ņujorkā — dzīvos kā Holivudas zvaigzne!

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    23. februāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no Youtube video
    Visvairāk pelnošais krievu hokejists NHL un viņa līgava Alise Znaroka, slavenā hokeja trenera Oļega Znaroka meita izrādījusi savu jauno mājvietu ASV.

    «Šī ir mūsu jaunā māja! Absolūti tukša. Gribēju parādīt to bez mēbelēm, bet, kad to iekārtosim, uzfilmēšu jaunu video. Domāju jums būs interesanti salīdzināt pārmaiņas,» staigājot pa nupat iegādāto divstāvu māju ASV, sava YouTube kanāla skatītājiem solīja Oļega Znaroka meita Alise. Viņas mīļotais vīrietis Ņujorkas hokeja kluba Rangers uzbrucējs intervijā krievu medijiem atzinis – beidzot piepildījies viņa sapnis par māju ar garāžu. Pagaidām tur esot auksti, bet Artemijs to plāno nosiltināt. Apņēmīgais hokejists pat iegādājās instrumentu kasti, taču jokojot piebilda – nav drošs, ka to vispār atvērs.

    Cik pārim izmaksāja māja Ņujorkas apkārtnē, gan nav zināms. Taču viņi to noteikti var atļauties, jo pērn Artemijs parakstīja līgumu uz septiņiem gadiem par 81,5 miljoniem ASV dolāru.

    Abiem tik ļoti kārojās ievākties savās jaunajās mājās, ka to izdarīja, tiklīdz tika pie matrača. Pāra mīlulis Džeka Rasela terjers Rižijs ir sajūsmā par nemēbelētajām istabām, kur var izskrieties pēc sirds patikas. Domājot par savu četrkājaino draugu, Artemijs un Alise plāno ap māju ierīkot dzīvžogu. «Apkārt ir daudz dzīvības. Kaut gan Rižijam ir mierīgs raksturs, ieraugot vāveri, tas var beigties slikti,» atzīst Znaroka meita.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē