• FOTO: Hokejists Edgars Kulda pasakainā vietā apprec daiļu zobārsti

    Slavenības
    Privātā dzīve
    Privātā dzīve
    9. jūlijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No "Privātā Dzīve" arhīva
    «Pasakaina vieta, kur atpūtināt dvēseli,» par laulību norises vietu pēc kāzām pavēstīja Latvijas izlases hokejista jaunā sieva.

    Jūnija beigās romantisma pilnā vietā Latgalē gredzenus mija Latvijas hokeja izlases un Čehijas Ekstralīgas kluba Zlin uzbrucējs Edgars Kulda un viņa mīļotā sieviete zobārste Darjana. Pēc kāzām viņa pieņēma vīra uzvārdu, un nu dēvējama par Darjanu Kuldu. Kāzu svinības noritēja četrzvaigžņu kūrortā Silene Resort & SPA, kurš atrodas pārdesmit kilometrus no Daugavpils.

    Viesi ielūgumos, kas bija izsūtīti jau agrā pavasarī, bija aicināti līdz 1. maijam apstiprināt dalību kāzās. Tāpat bija lūgts kungiem uz kāzām ierasties uzvalkos, bet dāmām – bēšos tērpos.

    Līgava bija tērpusies puscaurspīdīgā baltā kleitā, bet līgavaiņa brāļa sieva Elīna Kulda, ievērojot ielūgumā minēto dreskodu, līdzīga fasona bēšas krāsas tērpā.

    Jaunlaulātie bija padomājuši arī par naktsmājām.

    Kūrorta zona svinīgajam pasākumam bija īpaši saposta, pat brīvdabas altāris, līdz kuram no viesu mājas bija izklāts balts paklājs, bija greznots ar baloniem. Kāzās līksmoja vairāki Latvijas hokeja izlases spēlētāji, kā arī Edgara brālis Čerepovecas Severstaļ aizsargs Artūrs Kulda ar sievu dizaineri Elīnu Kuldu, kura agrāk bija zināma kā dziedātāja Elli U.

    Viesu vidū bija arī Edgara labākais draugs Latvijas izlasē – aizsargs Ralfs Freibergs, kurš aizvadītajā sezonā spēlēja tajā pašā klubā, kurā cīnījās Edgars. Diemžēl pasaules čempionātā viņiem nesanāca spēlēt kopā – Edgars nevarēja palīdzēt Latvijas hokeja izlasei, jo jau treniņnometnes sākumā iedzīvojās traumā. Nav labuma bez ļaunuma – viņam atlika vairāk laika, lai sagatavotos kāzām.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē