• FOTO: Ar cik vērtiem auto brauc Dinamo Rīga hokejisti?

    Slavenības
    Gita Vīksne
    Privātā dzīve
    Privātā dzīve
    15. septembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Pagājušajā nedēļā Dinamo Rīga hokejisti Kontinentālās hokeja līgas sezonas gaidās Somijā aizvadīja pirmās pārbaudes spēles. PDz pētīja, ar kādām automašīnām uz pēdējiem treniņiem Latvijā ieradās populārākie dinamieši. Komentē Autobild.lv redaktors Toms Timoško.

    Miks Indrašis, uzbrucējs

    Marka: Mercedes-Benz AMG E 63 S
    Izlaiduma gads: 2018.
    Nobraukums: 39 957 km

    «Zem AMG E 63 S nosaukuma slēpjas jaudīgākā E-klases modifikācija ar deviņpakāpju automātisko transmisiju un 4,0 litru V8 motoru, kas attīsta 612 zirgspēku jaudu. Pateicoties AMG Drivers pakotnei, maksimālā ātruma ierobežojums ir palielināts no 250 uz 300 kilometriem stundā, bet līdz ātrumam 100 kilometri stundā tas aiztraucas 3,4 sekundēs. Raķete uz riteņiem.»

    • Cena: 76 000 eiro

    Miķelis Rēdlihs, uzbrucējs

    Marka: Mercedes-Benz S350 D 4MATIC
    Izlaiduma gads: 2017.
    Nobraukums: 27 505 km

    «Luksusa klases flagmanis, kas konkurentiem allaž kalpojis par kvalitātes un komforta latiņu. Konkrētais S-klases modelis ieguvis pilnpiedziņu un ikdienas lietošanai piemērotu 3,0 litru dīzeļdzinēju ar 258 zirgspēku jaudu. Valsts vadītāju iecienītais limuzīns vidēji tērē vien 6,5 litrus uz 100 kilometriem degvielas. Vērā ņemams rādītājs 5,1 metru garam un vairāk nekā 2 tonnas smagam auto.»

    • Cena: 47 000 – 55 000 eiro

    Mārtiņš Dzierkals, uzbrucējs

    Marka: BMW 640 Gran Coupe
    Izlaiduma gads: 2012.
    Nobraukums: 202 766 km

    «BMW 640 Gran Coupe var uzskatīt par elegantāku un sportiskāku 5. sērijas sedana versiju. Īstā izvēle dinamiskas braukšanas piekritējiem – visām modifikācijām ir vismaz 300 zirgspēku jauda, ļaujot līdz 100 kilometriem stundā paātrināties ne lēnāk kā piecās sekundēs. Auto vērtību un pievilcību uzlabo sportiskā M pakotne.»

    • Cena: 27 000 – 30 000 eiro

    Lauris Dārziņš, uzbrucējs, komandas kapteinis

    Marka: Mercedes-Benz CLS 350
    Izlaiduma gads: 2007.
    Nobraukums: 113 114 km

    «CLS ir krasi atšķirīgs modelis no pārējā Mercedes-Benz klāsta, četrvietīgajam sedanam aptverot stilīgu eksterjeru, jaudīgus dzinējus un zīmolam raksturīgo interjera kvalitāti. Kopumā auto nobraucis savam vecumam neraksturīgi mazu distanci – 113 114 kilometrus. Latvijā šādas modifikācijas Mercedes-Benz CLS nav bieži sastopams, jo ne katrs to spēs uzturēt. Arī degvielas patēriņš nebūs mazs – pilsētā 272 zirgspēku motors patērēs vismaz 16 litrus uz 100 kilometriem.»

    • Cena: 8000 – 13 000 eiro

    Staņislavs Gaļimovs, vārtsargs

    Marka: Range Rover Sport

    • Cena: 55 000 – 80 000 eiro

    Dinamo Rīga jaunais vārtsargs Gagarina kausa ieguvējs STAŅISLAVS GAĻIMOVS, kurš iepriekšējās sezonas aizvadīja krietni turīgākos klubos – Maskavas CSKA, Magņitogorskas Metallurg, Čeļabinskas Traktor un citos – automašīnā Range Rover Sport no treniņa projām devās kopā ar komandas biedriem kanādiešiem METJŪ MAJONI, MORGANU ELISU un ZAKU MIČELU.

    Pamanot PDz, ārzemju spēlētāji atplauka smaidā. Augustā sākumā Dinamo Rīga piesaistītais kanādiešu aizsargs Morgans draudzīgi pamāja, savukārt vārtsargs Gaļimovs, iekāpis auto, vairākkārt uzmidžināja ar gaismām. Arī kanādiešu aizsargs Majone un uzbrucējs Mičels atvēra auto logus un PDz pamāja. «Lieliski, ka esmu atgriezies pilsētā, kuru mīlu!» pozējot pie Brīvības pieminekļa kopā ar kanādiešu komandas biedriem, nupat atzinis Majone, kurš Dinamo Rīga spēlēja jau pērn, visus pārsteidzot ar grupas Laime pilnīga iedziedāto dziesmu Awe, kas iekļuva konkursa Supernova 2019 finālā. Izskatās, ārzemnieki Latvijā jūtas labi un priecājas, ka tiek atpazīti.

    Komentārs

    Autobild.lv redaktors Toms Timoško atzīst, ka Range Rover Sport ir viens no populārākajiem un komfortablākajiem premium klases apvidus auto. «Auto apvienots grezns interjers ar tehniskajiem risinājumiem, kuri jebkurā brīdī ļauj doties gan uz teātri lielpilsētas centrā, gan mežonīgos bezceļos meža apvidū.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē