• Fitnesa trenere Paula Freimane par 1000 eiro iegādājas karalisku suni

    Slavenības
    Barba Medne
    15. aprīlis, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    «Mazulītei ir tikai pāris mēnešu, bet jau tik gudra un apķērīga,» par jauno mīluli Velsas korgija suņu meiteni Koko jūsmo fitnesa karaliene Paula Freimane.

    «Mums ir Velsas korgijs pembroks. Šīs šķirnes suņi ir dārgi. Koko pirku par 1000 eiro no audzētājiem tepat Latvijā,» par britu karalienes Elizabetes II iemīļotās suņu šķirnes kucēnu vēsta fitnesa karaliene Paula Freimane. Viņai jau vairākus gadus ir taksītis Vīnijs.

    Taujāta, kā mazā suņu dāma sadzīvo ar taksīti, Paula stāsta: «Pirmajā dienā Vīnijs bija draudzīgāks. Pēc dažām dienām, kad atkal salaidām abus kopā, vairs tā nebija. Mazā visu laiku grib spēlēties ar Vīniju un rotaļājoties kož. Tāpēc Koko mīļoju tikai tad, kad Vīnijs nav blakus.»

    Abiem suņiem diendienā kopā nebūs jādzīvo. «Koko ir dāvana mammai no manis,» atklāj Paula. Pirms neilga laika Koko tika aizvesta uz jaunajām mājām Dobelē. «Pirmā nakts jaunajās mājās tika pavadīta gandrīz mierīgi. Augšā ir jau no sešiem rītā un skraida pa māju, izzina visu jauno. Viņai ir ļoti daudz enerģijas,» saka Freimane.

    Vaicāta, kā jūtas laikā, kad pasauli pārņēmis Covid-19, Paula atbild: «Jau ilgāku laiku sekoju līdzi notikumiem ārvalstīs un sāku pašizolēties jau divas nedēļas, pirms tika izsludināts ārkārtējais stāvoklis Latvijā. Sabiedriskās vietās neesmu bijusi jau kādu mēnesi. Ir grūti. Gribas pie friziera, manikīra, vienkārši aiziet uz veikalu.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē