• Fani nedēļas laikā saziedo Kaspara Zlidņa Spēka grāmatai

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    16. oktobris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Kad mūziķis un CrossFit treneris nolēma apkopot un izdot grāmatā savus domugraudus, viņam bija tikai viena problēma – nauda.

    Jau labu laiku Kaspars virtuālajā vidē publicē savas prātulas, un tām esot liela piekrišana. Nesen mūziķis nolēma, ka viņa atziņām par laimīgu dzīvi jābūt pieejamām taustāmā veidā. «Viss, ar ko dalos sociālajos tīklos, parādīsies arī manā Spēka grāmatā – sakārtots pa tēmām,» PDz saka Kaspars.

    Taču, lai varētu izdot grāmatu, nepieciešama nauda. Zlidnis nolēma lūgt palīdzību saviem faniem, aicinot katru ziedot vismaz 25 eiro. Pretī viņš solīja grāmatas eksemplāru. «Tā kā nevēlos piedzīvot iespējamās izdevniecības korekcijas savā grāmatā vai meklēt sponsoru, kurš noteiks grāmatas saturu, nolēmu uzrunāt potenciālos lasītājus. Grāmatas izdošanai nepieciešami aptuveni pieci tūkstoši eiro. Vēlējos, lai cilvēki saziedo vismaz pusi, jo otru daļu esmu gatavs nodrošināt pats,» skaidro Kaspars. Nedēļas laikā puse summas jau bija viņa kontā.

    «Jā, es rēķinājos, ka ātri savākšu nepieciešamo naudu. Redzu cilvēku lielo atsaucību un vēlēšanos lasīt šo grāmatu,» saka Zlidnis.

    Grāmata iznākšot ap gadumiju, un to varēs iegādāties grāmatnīcās. «Lai paiet Ziemassvētku trakums, cilvēki sapērkas, apdāvina cits citu un tad ir gatavi kaut kam vērtīgam. Lai cilvēki iztērē naudu svētkiem, un, ja šī grāmata viņiem būs svarīga, viņi atradīs iespēju to iegādāties. Negribu, lai Spēka grāmatu dāvina tiem, kam tā nav vajadzīga un kam būs lemta noputēšanai grāmatplauktā,» spriež autors.

    Kaspars sola lasītājiem atklāt, kā sasniegt sirdsmieru un laimi, tomēr konkrētu padomu grāmatā nebūs. Viņš vēlas iedvesmot, un galvenie vēstījumi būšot jāmeklē starp rindiņām.

    «Nebūs nekādas metodes vai prakses, bet cilvēkam, kurš spēj iedziļināties sevī un dzīvē, šī grāmata atvērsies. Nav konkrētas laimes formulas, nav nekādu pamatakmeņu gara spēka gūšanai, ir tikai sirdsmiers un laime, ko var iegūt ikviens. Un katram tas ir kas cits, tādēļ konkrētas metodes ir neefektīvas. Grāmata ir par to, ka viss ir jāatlaiž un vienkārši jādzīvo. Vienam patīk rušināties dārzā, otram – skatīties TV, citam trenēties sporta zālē,» spriež Zlidnis.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē