• Dimas Bilana uzvedība šokē fanus — reibumā nespēj nodziedāt nevienu dziesmu

    Slavenības
    Privātā dzīve
    Privātā dzīve
    29. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Vida Press, Instagram
    No Krievijas estrādes labā puiša to nebija gaidījis neviens – Dima Bilans sabojāja noskaņojumu Samaras pilsētas svētku viesiem. Tenterēja pa skatuvi un nespēja līdz galam nodziedāt nevienu dziesmu.

    37 gadus vecais dziedātājs Dima Bilans Samaras pilsētas svētkos uz skatuves uzvedās pagalam dīvaini – knapi spēja noturēties kājās, un tautā iemīļoto hitu vietā no viņa mutes skanēja vien šļupsti. Samaras iedzīvotāji pārplūdināja sociālos tīklus ar pārmetumiem Bilanam un pieprasīja publisku atvainošanos. Pāris dienu apdomājies, Bilans to izdarīja, publiskojot nožēlas pilnu videouzrunu. «Es izgāzos. Uzstājos, nebūdams skaidrā. Satiku viesnīcā draugs, iedzēru konjaku un neaprēķināju tā daudzumu. Es bieži runāju par veselīgu uzturu un ēdu ik pēc trim stundām, jo man ir nopietnas problēmas ar žultspūsli un barības vadu, kuru dēļ arī nākas ievērot diētu. Es vienkārši neaprēķināju… Acīmredzot ilgstoša atteikšanās no alkohola izspēlēja ar mani baisu joku,» skaidroja Bilans un solīja Samaras iedzīvotājiem atlīdzināt.

    Viņš tuvākajā laikā sniegšot kvalitatīvu bezmaksas koncertu.

    «Gribu ieskatīties jums acīs un atvainoties klātienē. Vēlos, lai mēs cits citu saprastu un dzirdētu, jo visi esam cilvēki. Katram ir tiesības kļūdīties. Tikai, protams, ne man, jo mana profesija to neļauj.»

    Bilans sazinājies arī ar Samaras pilsētas vadību – kā atvainošanos piedāvājis uzbūvēt bērnu rotaļu laukumu un iegādāties bērnu klīnikai diagnostikas aparatūru. 

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē