• Dairis Bertāns bumbu nomaina pret lāpstu — basketbolists ar dēlu rušinās pa dārzu Aucē

    Slavenības
    Gita Vīksne
    15. aprīlis, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    «Mums paveicies, ka ir iespēja šo laiku pavadīt laukos,» atzīst Latvijas izlases un Krievijas kluba Maskavas apgabala Himki basketbolists Dairis Bertāns, kas pašizolējies vecāku mājās Aucē.

    «Mēs esam atbildīgi un paliekam mājās. Mums paveicies, ka ir iespēja šo laiku pavadīt laukos, kur varam iet ārā, trenēties, darīt lauku darbus, bet tajā pašā laikā palikt izolētiem. Dzīvoklī tas nav viegli – būt četrās sienās un svaigā gaisā iziet tikai uz balkona vai uz brīdi turpat pie mājas. Taču mums šis ir jāiztur, lai dzīve pēc iespējas ātrāk atgrieztos ierastajās sliedēs,» saka Latvijas basketbola raķete Dairis Bertāns.

    Viņa komandai Maskavā treniņi nenotiek kopš brīža, kad Krievijā slēdza sporta zāles, taču arī mājas apstākļos latvietis turpina trenēties un pilnveidot sevi katru dienu. «No stundas līdz pusotrai – vingrojumi ar gumijām un paša svaru, pēc tam neliels krosiņš svaigā gaisā,» ar treniņu plānu iepazīstina basketbolists.

    Bertāns saviem faniem ar sociālo tīklu palīdzību ļāva ielūkoties savas pašizolācijas mirkļos. «Es domāju, ka šodien basketbolu nespēlēšu,» apsnigušu basketbola bumbu mājas pagalmā komentēja Dairis.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē