• airBaltic atsāks lidojumus no Rīgas uz Tallinu un Viļņu

    Aktuāli
    Santa.lv
    Santa.lv
    14. maijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Pēc Latvijas valdības lēmuma atļaut starptautiskos pasažieru aviopārvadājumus starp Baltijas valstīm, sākot ar 15. maiju, kā arī pēc visu nepieciešamo atļauju saņemšanas, airBaltic 18. maijā atsāks tiešos lidojumus no Rīgas uz Tallinu un Viļņu, informē lidkompānija.

    «Tagad mēs atgriežamies ar noteiktu mērķi saglabāt mūsu pozīcijas reģionā. Ņemot vērā mūsu fokusu uz vienotu Airbus A220–300 floti, mēs esam labā pozīcijā, lai atsāktu darbību,» saka airBaltic izpilddirektors Martins Gauss.

    “Mūsu pasažieru, darbinieku un sabiedrības veselība un drošība stāv pāri visam. Kad atsāksim lidojumus, visiem pasažieriem nodrošināsim sejas maskas un dezinfekcijas salvetes. Mūsu lidojumos sekosim līdzi atbildīgo iestāžu rekomendācijām. Papildus tam mēs joprojām turpinām izstrādāt precīzas vadlīnijas vairākām citām drošības aktivitātēm,” papildina Gauss.

    Pilns lidojumu grafiks un biļetes ir pieejamas airBaltic mājaslapā. Papildus tam ir pieejams pagaidu piedāvājums, kas sniedz iespēju jaunajām rezervācijām, kas veiktas līdz 2020. gada 31. maijam, mainīt lidojuma datumu bez maksas. Ir atļautatikai viena datuma maiņa.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē