• Artuss Kaimiņš un Dārta Daneviča šogad kļūs par vecākiem

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    14. janvāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Pagājušajā gadā gan vasaras, gan ziemas saulgriežos Saeimas deputāts un Dailes teātra aktrise sabiedrībai sagādāja pārsteigumus. Līgo svētkos viņi pavēstīja, ka ir pāris, Ziemassvētkos – viņiem gaidāms mazulis.

    «Mums šis bijis labs gads. Ar lielu pateicību un prieku gaidām jauno. Visu jauno!» ar šādu tekstu un fotogrāfiju, kurā redzams apaļais vēderiņš, Dārta Daneviča un Artuss Kaimiņš sociālajos tīklos Ziemassvētkos paziņoja, ka viņu ģimenē gaidāms pieaugums. Par to, ka Daneviča tiekas ar Kaimiņu kuluāros mēļoja jau pavasarī, kad Dārta apstiprināja, ka pēc četru gadu kopā būšanas 2020. gada sākumā izšķīrusies ar kolēģi Dailes teātra aktieri Niklāvu Kurpnieku.

    Taču tolaik Daneviča noliedza, ka viņai izveidojušās romantiskas attiecības ar Saeimas deputātu un kādreizējo kolēģi no Nacionālā teātra laikiem.

    Lai arī viņi bija redzēti kopā, Dārta skaidroja, ka tikusies ar deputātu Kaimiņu un tas noticis politisku iemeslu dēļ. Ilgi gan viņiem neizdevās slēpt romānu. Par Dārtas grūtniecību viņi paziņoja Ziemassvētkos, taču par to, ka ir pāris, viņi ziņoja Līgo svētkos, publiskojot foto, kurā ir mīļi apskāvušies. Bildi viņi komentēja ar vārdiem: «Ir labi!»

    Dārta nekad nav slēpusi, ka viņā iekodēta vēlme pēc stabilām un oficiāli noformētām attiecībām. Aktrisi aizvaino, ja viņa jūt, ka vīrietis, ar kuru ir kopā, viņu neprec. «Attiecību veids, kas tagad citiem šķiet absolūti normāls, mani noliek emocionālā diskomfortā.

    Es gribu kādu konkrētu soli no vīrieša. Manuprāt, piemēram, bildinājums ir labs apliecinājums tam, ka cilvēki vēlas būt kopā.

    Man nevajag gredzenu, mašīnu vai kažoku, bet skaidrību,» intervijā IEVAI savulaik teica aktrise.

    Var tikai minēt, vai Artuss jau izteicis bildinājumu, taču, ņemot vērā, ka reiz viņš šādu nopietnu soli jau spēris, aktrise, visticamāk, beidzot sagaidīs ilgi gaidīto saderināšanās gredzenu. Līdz šim gan Dārtas, gan Artusa attiecības beigušās ar fiasko. Tās nav rezultējušās nedz ar laulībām, nedz bērniem. PDz atskatās, kā tad Danevičai un Kaimiņam gājis mīlas frontē.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē