• Ar skandālu no Maskavas aizbraukusī Pugačova dzīvos 15 miljonus eiro vērtā Jūrmalas villā

    Slavenības
    Privātā dzīve
    Privātā dzīve
    9. jūlijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Krievijas estrādes primadonnas un viņas ģimenes šā gada ierašanās Latvijā sakrīt ar lietaina un vējaina laika iestāšanos mūsu platuma grādos, bet Maskavu Pugačova pametusi ar skandālu, vēsta žurnāls Privātā Dzīve.

    Dzīvo Jūrmalas lepnākajā villā

    Pagājušās nedēļas sākumā atpūsties Jūrmalā un uzstāties ar koncertiem Dzintaru koncertzālē, Gorā un Vidzemes Olimpiskajā centrā ieradās humorists Maksims Galkins ar sievu Allu Pugačovu un abu atvasēm – piecus gadus vecajiem Ļizu un Hariju. Kā ierasts, ceļu no Maskavas uz Rīgu viņi mēroja Allas privātajā vilciena vagonā, kurā ir viss nepieciešamais, lai ceļotu ar komfortu: divas kupejas ar gultasvietām, vannasistaba ar džakuzi, ēdamistaba un arī virtuve.

    Tā no iekšpuses izskatās primadonnas privātais vagons
    Tā no iekšpuses izskatās primadonnas privātais vagons

    Izskatās, ka Allas un viņas ģimenes slava Latvijā palēnām plok, jo sagaidītāju rindas nebija diži kuplas. Arī šogad laikā, kuru pavadīs Latvijā, Alla un Maksims ar dvīņiem apdzīvos Jūrmalas greznāko villu Marta. Tā pieder bijušā baņķiera Viktora Krasovicka ģimenei un jau gadiem ilgi izlikta pārdošanā, bet tā arī neviens to par 15 miljoniem eiro pirkt negrasās. Runā, ka tās īre ir ap 100 000 eiro mēnesī, tad nu vasarās īpaši turīgi ļaudis (pārsvarā Krievijas elites pārstāvji) uz laiku to izīrē.

    Pirms pāris gadiem saules tā arī nebija

    Interesanti, ka ne pirmo reizi tā sanācis – laikā, kad Latvijā uzturas Krievijas estrādes primadonna, saulīte un siltums mūs nelutina. Pirms dažiem gadiem, kad Alla ar ģimeni Jūrmalā bija iecerējusi atpūsties teju vai visu vasaru, no īstas atpūtas viņai nekas nesanāca, jo lietus visu laiku gāza kā no spaiņa. Neņemot to vērā, slavenā ģimenīte Latvijā pavadīja divus mēnešus un apmeklēja vien dažus pasākumus.

    Maksims Galkins atbraucis uz Jūrmalu gan atpūsties, gan sniegt koncertus.
    Maksims Galkins atbraucis uz Jūrmalu gan atpūsties, gan sniegt koncertus.

    Alla ar bērniem lielākoties uzturējās villā Marta, drebinoties aukstumā un uzņemot viesus, bet Galkins pārsvarā bija pārbraucienos no Rīgas uz Maskavu un tālām Krievijas ārēm, kur sniedza koncertus. Brīžos, kad Galkins bija Jūrmalā, viņš, spītējot nepatīkamajiem laikapstākļiem, devās dažos braucienos ar velosipēdu, bet pārsvarā savus sekotājus sociālajos tīklos iepazīstināja ar to, cik liels vējš ir Jūrmalā, cik ātri viņš izmirkst lietū un citādi izklaidējas. Ne velti nākamajā gadā Alla ar ģimeni vasaras atpūtai izvēlējās doties uz kādu dienvidzemi, iespējams, Kipru, kur saules bija pārpārēm.

    Ko sadarīja Krievijas zvaigznes?

    Nu jau ir pagājusi nedēļa, kopš Alla ar ģimeni dzīvo Jūrmalā. Pirms tam Latvijā bija svelme, karstuma rekordi krita cits pēc cita, taču aizvadītajā nedēļā sastapāmies tikai ar milzu vēju un lietusgāzēm un skapjos jau lūkojām pēc rudens apģērba.

    Tikusi līdz Jūrmalai, Pugačovas ģimene devās pastaigāt pie jūras. «Cik labi kopā ar mīļoto vīru un bērniem pastaigāties Jūrmalā!» video sacīja Pugačova
    Tikusi līdz Jūrmalai, Pugačovas ģimene devās pastaigāt pie jūras. «Cik labi kopā ar mīļoto vīru un bērniem pastaigāties Jūrmalā!» video sacīja Pugačova

    Tas, protams, ietekmēja arī Allas un viņas ģimenes locekļu aktivitātes. Protams, tikko ieradušies Jūrmalā, viņi steigšus aizgāja līdz jūrai, kur apskatīja Baltijas jūras viļņošanos, iemēģināja pludmales smiltis un, vēja nogurdināti, devās atpakaļ uz apartamentiem. No pagājušās nedēļas lielajiem Jūrmalas pasākumiem Pugačova bija manīta vien Allas Duhovas deju teātra Todes koncertā.

    Krievijas šovbiznesa pāra konti sociālajos tīklos, kur ņirb no bildēm un video ar līdzšinējās dzīves Maskavā un iepriekšējo laiku piedzīvojumu atspoguļojumu, klusē teju vai kā partizāni. Maksims ievietojis vien dažus video, bet Allai izskatās, ka vispār nav iedvesmas pieķerties sociālajiem tīkliem.

    Maskavā tikmēr izvērties skandāls

    Tas, kā krievu estrādes zvaigzne ar vīru un abu atvasēm atbrauca uz atpūtu Jūrmalā, Krievijā sadusmoja daudzus.

    Allas Pugačovas un Maksima Galkina atpūtu Jūrmalā aizēno skandāls, kas Maskavā izvērties pēc tam, kad šovbiznesa pārstāvji devās uz Latviju. Pirms iekāpšanas vilcienā Maskava–Rīga Pugačovas ģimene ar luksusa klases Mercedes-Maybach uzbrauca uz perona un apstājās tieši pie sava privātā vagona.

    Ceļojumam Alla Pugačova izvēlējās sportiska stila apģērbu un trenci modīgā neona krāsā.
    Ceļojumam Alla Pugačova izvēlējās sportiska stila apģērbu un trenci modīgā neona krāsā.

    70 gadu vecās dziedātājas izgājiens nav palicis nepamanīts, un notikušais izraisījis milzu kritikas vilni. Daudzi pauda sašutumu, vai tad šādi ar auto drīkst vizināties pa peronu, un pieļāva – Krievijā par naudu var ne to vien! Pugačovas pārstāve medijiem pat skaidroja situācijas apstākļus: Alla, lai nevienam netraucētu, uz vilcienu ieradusies stundu pirms tā atiešanas. Viņas auto atradies tā dēvētajā tehniskajā perona daļā un netraucēja citiem cilvēkiem pārvietoties.

    Neskatoties uz to Krievijas presē jau ziņo, ka Maskavas dzelzceļa Rīgas stacijas direktora dienas amatā ir skaitītas – visticamāk, viņš tiks atlaists, jo pavēle jau esot sagatavota. Savukārt par Pugačovas glamūrīgo izbraucienu grib ierosināt administratīvo lietu.

    Primadonnas draugi jau metušies aizstāvēt dziedātāju. Allas bijušais vīrs Filips Kirkorovs uzskata, ka tautas māksliniece, kura gandrīz 50 gadu kāpusi uz skatuves, ir tiesīga uzbraukt uz perona. «Viņu uz rokām jānēsā! Kas tie par laikiem? Cik neglīti to apspriest,» sacījis Kirkorovs. Viņam piekrīt šansona dziedātāja Ļubova Uspenska, sociālajos tīklos paužot viedokli, ka Alla Pugačova ir starptautiska līmeņa zvaigzne un leģenda. «Ņemot vērā, ka pasaulē notiek izsekošana un provokācijas, Allas tieksme aizsargāt sevi un bērnus no neadekvātu cilvēku izdarībām ir vairāk nekā normāli.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē