• Andris Kivičs nesaprot, kāpēc viņu ienīst pilnīgi sveši cilvēki

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    11. jūlijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Tā nu ir sanācis, ka mūziķis, bijušais grupas “Z-scars” līderis Andris Kivičs mediju, sociālo tīklu un “virtuves sarunu” vidē ir ne tikai viens no visvairāk apspriestajiem, bet arī – ienīstākajiem personāžiem.

    Jau daudzus gadus esot šovbiznesā, tas mūziķim sen nav nekāds pārsteigums – nelabvēļi esot parādījušies līdz ar pirmajām “Z-scars” publiskām parādīšanās reizēm – interneta komentāros kritizēts ticis gan Andra izskats, gan dziesmas, kas tai pat laikā radio SWH topos ieņēmušas augstas vietas.

    “Ko es nesaprotu pat pēc visiem šiem gadiem – kā mani var personiski ienīst pat cilvēki, kuriem ne tikai neesmu darījis neko ļaunu, bet pat neesmu saticis.

    Mēs ar Lieni esam saņēmuši arī draudu vēstules. Es domāju, un tas ir statistiski pierādīts, ka kādi 5 līdz 7 procenti cilvēku ir spējīgi dzīvē kaut ko sasniegt, uzsākt savus projektus un novest līdz galam.

    Pārējiem tad laikam atliek tikai apskaust” – savās pārdomās abi Kiviči dalās ar STV Pirmā! raidījuma «Sieviete. Personīgi» skatītājiem.

    Ne visi populārie cilvēki pārdzīvo par naidīgajiem komentāriem.

    Piemēram, Ieva Adamss ar saviem “heiteriem” lepojas pat vairāk nekā faniem un atbalstītājiem. Savukārt to, kā publikas uzvedību un ieradumu maiņu internetā skaidro digitālo mediju eksperts Artūrs Mednis, meklējiet šajā video!

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē