• Aktrise Lelde Dreimane pēc šķiršanās iziet sabiedrībā ar citu vīrieti

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    Anastasija Kuzminova
    19. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: FOTO F64 (MĀRTIŅŠ ZILGALVIS) UN NO PRIVĀTĀ ARHĪVA (EDMUNDS GOLDMANS)
    Dailes teātra aktrise PDz atklājusi, kāpēc nupat beigusies viņas mīla ar kolēģi Kasparu Zāli, un sacīja, ka jaunas attiecības veidot nevēlas. Jau tās pašas dienas vakarā Lelde izgāja sabiedrībā cita vīrieša sabiedrībā.

    Seriāla Viņas melo labāk zvaigznes Lelde Dreimane un Kaspars Zāle bija viens no skaistākajiem aktieru pāriem. Viņi viens otrā ieskatījās, studējot Latvijas Kultūras akadēmijā, un jau 2017. gada rudenī bija kopā ne tikai uz skatuves, bet arī dzīvē. Taču augusta beigās tapa zināms, ka Dailes teātra skaistais pārītis ir izjucis. «Izšķīrāmies jau pavasarī, visu vasaru nebijām tikušies. Dailes teātra jaunās sezonas atklāšanā satikāmies kā tuvi draugi, sirsnīgi aprunājāmies un gājām atkal katrs savās gaitās. Esam saglabājuši draudzīgas attiecības. Kaspars tagad ir apslimis, un es sarunāju viņam savu ārstu, visādi palīdzu,» pagājušajā ceturtdienā PDz pastāstīja Lelde.  

    «Mūsu attiecības bija kā divi ziepju burbuļi – sākumā lidoja kopā, bet tad pamazām aizslīdēja katrs savā virzienā. Tas viss pamazām brieda…

    Esmu darījusi visu iespējamo, lai mūsu attiecības beigtos uz draudzīgas nots.

    Jo citādi būtu grūti dzīvot tālāk. Ir tāda sajūta, ka apkārt ir mīksti drošības spilventiņi. Pagaidām baudu brīvību. Ne man, ne Kasparam, cik zinu, pagaidām nav jaunu attiecību,» sacīja viņa.

    Tās pašas dienas vakarā PDz sastapa Leldi filmas Spiegs, kurš mans tēvs pirmizrādē. Leldi ar džipu atveda bijušais kursabiedrs aktieris Armands Ikalis, un kinoteātrī abi ienāca lieliskā noskaņojumā. Vaicāts, kas viņu vieno ar Leldi, Armands PDz atbildēja, ka daudz kas, taču no konkrētas atbildes vairījās, sakot – tas esot pārāk privāti. «Tad jums jānāk vakarā pie mums ciemos,» smēja Ikalis.

    Pirms filmas Armands neslēpa sajūsmu: «Jūtu, ka būs baigi laba filma! Skatījos, ka jau pirms divām nedēļām visas biļetes bija izpirktas. Bija palikusi tikai viena skumīga vieta balkona maliņā.» Šajā filmā redzama arī Lelde.

    "Tas vienmēr ir īpaši, kad rodas iespēja satikt kursabiedrus. Vēl labāk, ja viņi ir tavi draugi. Un pavisam svarīgi, ja pie viņiem ir tas, ko tev vajag," jau aprīlī ciemojoties veikalā pie Ikaļa, vēstīja Dailes teātra skaistule
    "Tas vienmēr ir īpaši, kad rodas iespēja satikt kursabiedrus. Vēl labāk, ja viņi ir tavi draugi. Un pavisam svarīgi, ja pie viņiem ir tas, ko tev vajag," jau aprīlī ciemojoties veikalā pie Ikaļa, vēstīja Dailes teātra skaistule

    Armands Ikalis ir filmējies Nameja gredzenā. Par aktieru piedalīšanos ziepju operās, kādās filmējas Lelde, viņš vēl nesenā pagātnē izteicies kritiski – tādos projektos sevi neredz, un dalība lētos seriālos un komercpasākumos esot aktiera degradēšanās.

    Leldes pavadonis Rīgā vada militārā ekipējuma veikalu un militāras simulācijas komandu sporta spēles izklaides vietu. Veikala sortimentu atzinīgi novērtējusi arī Lelde, kas tur iegādājās speciālus zābakus aktīvai atpūtai. «Tas vienmēr ir īpaši, kad rodas iespēja satikt savus kursabiedrus. Vēl labāk, ja viņi ir tavi draugi. Un pavisam svarīgi, ja pie viņiem ir tas, ko tev vajag. Šajos zābakos varēšu baudīt atpūtu mežā un aizmirst par to, ka čūska izkodīs cauri gumijas zābakam un iekodīs man kājā. Katram savas fobijas,» jau aprīlī, ciemojoties veikalā pie Ikaļa, vēstīja Dailes teātra skaistule.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē