• Aktrise Agnese Zeltiņa sev jubilejā uzdāvina īpašu dāvanu: Es vispār biju ļoti pret

    Personības
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    22. decembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Aktrise un rotu zīmola īpašniece Agnese Zeltiņa tikko nosvinējusi 50. dzimšanas dienu. Nedēļu pirms jubilejas viņas sev uzdāvinājusi simbolisku dāvanu – tetovējumu.

    Lai nu ko, bet Agnesi Zeltiņu tetovēšanas salonā neviens vēl nebija redzējis! Pat doma vien, ka uz viņas ķermeņa kaut kas varētu būt uztetovēts, aktrisei šķita nepieņemama. Tāpēc tetovēšanas saloniem Agnese allaž metusi līkumu. Tomēr neilgi pirms apaļās jubilejas prātā pēkšņi iešāvusies tāda doma…

    «Saka – vecums nenāk viens. Nupat es arī esmu pietuvojusies kritiskajai robežai. Pēc 45 minūtēm uzsākšu ko tādu, ko nekad neesmu darījusi. Nekad dzīvē! Es vispār biju ļoti pret un domāju – tas nav par mani. Bet, lūk, 6. decembris ir klāt, un es dodos,» 6. decembrī instagramā noslēpumaini pavēstīja Zeltiņa.

    Neilgi pēc tam viņa publicēja fotogrāfijas, kas liecina – aktrises delnu tagad rotā tetovējums – bezgalības zīme. Kāpēc tieši tā? «Tāpēc, ka mans dvēseles skaitlis ir astoņi. Un tam, kā tas mani ietekmē, ir milzīga nozīme manā dzīvē. Astoņi ir arī bezgalības skaitlis.

    Tāpēc uztetovēju bezgalības zīmi, lai katru dienu sev atgādinātu – esmu bezgalīga un mūžīga!

    Ka ar šo te viss nebeidzas,» PDz atzīst Agnese. Kāpēc pie tetovētāja nedevās 8. decembrī? «Datums man nebija svarīgs. Man bija svarīgi, lai tetovējums līdz manai dzimšanas dienai sadzītu,» skaidro Agnese.

    Viņa atzīst – šim lēmumam nebrieda ne gadu, pat ne mēnesi. Tā bijusi spontāna ideja. «Ja pieņemu lēmumu, daru uzreiz. Nestaigāju pa visu pilsētu, salīdzinādama cenas. Es arī nekonsultējos ne ar vienu. Ka grasos to darīt, nezināja pat mana meita. Vienmēr konsultējos tikai ar savu labāko draugu – sevi pašu.»

    Agneses tetovējums tapis netālu no viņas salona Soulstones by Agnese Zeltina – tetovēšanas salonā Rīgas Tinte, un turp viņa devusies ar skaidru vīziju, ko un kā vēlas. «Man nebija ne mazāko šaubu, ka vēlos tetovējumu uz kreisās rokas apakšdelma,» saka aktrise. «Man ļoti patīk mans tetovējums. Nenožēloju ne mirkli,» piebilst Agnese.

    «Kad man bija gadi divdesmit, es gribēju tetovējumu. Bet tad pārdomāju. Ilgus gadus man bija noraidoša attieksme pret tiem. Un jāsaka, ka arī tagad nebūs tā, ka notetovēšu visas rokas. Visticamāk, šis ir mans pirmais un pēdējais tetovējums. Neko vairāk man nevajag!» saka viņa.

    Instagram

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē