• Aktieris Kaspars Zāle teātrī pagaidām bez lomām…

    Slavenības
    Zane Piļka- Karaļeviča
    8. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Mārtiņš Zilgalvis (F64)
    Kaut pagājuši jau gandrīz divi mēneši, kopš aktieris ar tiesas lēmumu atjaunots darbā Dailes teātrī, viņš saka – lomas viņam pagaidām nedod, un nevienā iestudējumā netiek nodarbināts. «Viss ir procesā,» saka viņš.

    Kasparu Zāli PDz sastop seriāla Ketijas jaunā dzīve filmēšanā. Tajā viņam iedalīta viena no galvenajām lomām. «Prieks, ka aicina filmēties. Esmu piedalījies daudzos seriālos. Pēdējie, kuros esmu filmējies, ir Andreja Ēķa Perfektās kāzas un daudzsēriju filma Emīlija. Latvijas preses karaliene. Tagad kādu laiku atkal būšu neredzams, jo jaunais seriāls TV3 būs skatāms tikai pēc gada,» skaidro aktieris. «Piekritu uzreiz. Pirmkārt, dinamisks sižets, otrkārt, forša loma. Iztēloties, ka esi jauns un bagāts džeks, ir diezgan patīkami. Treškārt, seriālam būs tikai 10 sērijas, un nebūs jāiesēžas vienā lomā uz desmit gadiem.»

    Gaidot savu kārtu filmēties, aktieris nemitīgi smēķē. «Telpās smēķēt ir aizliegts, tāpēc izpīpēju vienu elektronisko cigareti dienā. Tas nav maz. Parastās cigaretes smēķēju vidēji pusotru paciņu dienā.

    Zinu, nav labi, bet tā ir manas ikdienas sastāvdaļa, rituāls. Smēķējot daudz domāju, un tā top manas lomas,» skaidro Kaspars.

    Dailes teātra aktieris Kaspars Zāle šobrīd filmējas seriālā "Ketijas jaunā dzīve", kur viņam iedalīta viena no galvenajām lomām.
    Dailes teātra aktieris Kaspars Zāle šobrīd filmējas seriālā "Ketijas jaunā dzīve", kur viņam iedalīta viena no galvenajām lomām.

    Lai gan filmēšanas laukumā notiek liela kņada, aktieris ārēji šķiet ļoti mierīgs. «Tāds es arī esmu. Esmu iemācījies rast mieru un jebkurai situācijai pieiet radoši,» norāda viņš. «Šobrīd jūtos daudz labāk nekā pirms diviem gadiem. Toreiz bija liels apjukums – kovids, atlaišana no teātra, neziņa par nākotni. Izgāju cauri īstai ellei. Taču esmu izturējis, neesmu padevies, turu sevi formā. Tas, kas ar mani noticis, padarījis mani tikai stiprāku.»

    Lai arī atjaunots Dailes teātra štatā, lomu pagaidām viņam nav. «Esmu atgriezies teātrī faktiski uz sezonas beigām, tāpēc ir tikai loģiski, ka šobrīd neesmu nodarbināts nevienā iestudējumā. Jautājums, ko viņi domā darīt nākamajā sezonā. Drīzumā tas tiks izziņots, un tad jau redzēs,» skaidro Kaspars.

    Bija laiks, kad Kasparam teātra vadība neļāva arī filmēties.

    «Tagad mainījuši taktiku un filmēties ļauj, neraksta pārkāpumus. Vismaz pagaidām,» pasmaida viņš.

    Vaicāts, kā kolēģi uztvēruši viņa nu jau otro atgriešanos teātrī, Kaspars saka: «Normāli. Pieļauju, ka daudzi sirdī mani atbalsta, bet baidās par to runāt, lai pašus neatlaiž. Zaudēt darbu šā brīža apstākļos būtu traģiski,» tā aktieris. «Viegli man tagad nav, bet cenšos nesalūzt. Nekas jau nav beidzies. Tiesvedība turpinās.»

     

     

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē