• Aktieris Gatis Gāga pandēmijas dēļ atcēlis kāzas

    Slavenības
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    10. jūnijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Bijušais Jaunā Rīgas teātra aktieris un uzņēmējs maijā vidū bija iecerējis svinēt kāzas ar bijušās ministres Ingunas Rībenas meitu, taču tas nenotika.

    «Kāzas nav notikušas, tik daudz es varu pateikt. Neko vairāk par savu privāto dzīvi gan nevēlos komentēt,» PDz teic Gatis, kurš par savu nākamo sievu izraudzījies politiķes Ingunas Rībenas un arhitekta Uģa Zābera meitu Žaklīni. Aktieris vēlējās paturēt noslēpumā arī to, uz kuru laiku svinības ir pārceltas. Taču skumt par to, ka vēl būs līgavaiņa statusā, viņam laika neesot. Savu enerģiju Gatis šobrīd velta darbam ābeļdārzā Ugāles pusē.

    Februāra beigās pāris apmeklēja Aivara Vilipsōna izstādi un atklāja, ka šovasar plāno apprecēties.
    Februāra beigās pāris apmeklēja Aivara Vilipsōna izstādi un atklāja, ka šovasar plāno apprecēties.

    «Gaidām jauno ražu un dzīvojam ar ticību nākotnei. Ja Dieviņš dos un neuznāks kāda dabas katastrofa, šogad vajadzētu būt daudz āboliem,» saka aktieris. Gāgas pamatdarbs jau labu laiku ir ābolu audzēšanas un pārstrādes uzņēmumā Gāgas āboli, tomēr viņš nav atmetis ar roku arī aktiera profesijai. Beidzamos gados Gāga bijis pieprasīts dažādos kinoprojektos.

    «Diemžēl pandēmijas dēļ šobrīd iesaldēts darbs pie kinolomas vienā ārzemju projektā. Kamēr tas nav atsācies, sīkāk stāstīt nevaru,» pauž viņš. Pirms Covid-19 epidēmijas sākuma Gati darbam izrādēs bija uzrunājuši pāris neatkarīgie teātri. «Mēģinājumi vēl nebija sākušies, taču domāju, ka pēc ārkārtējās situācijas beigām darbība atsāksies arī šajā lauciņā,» cer aktieris.

    Pirms trim gadiem Jaunā Rīgas teātra mākslinieciskais vadītājs Alvis Hermanis Gati Gāgu un vairākus aktierus informēja par darba attiecību izbeigšanu. Gatim šāds lēmums bija negaidīts un ļoti nepatīkams. Šobrīd Latvijas teātros briest štatu pārmaiņas. Uz jautājumu, vai kāds no Latvijas lielajiem teātriem viņam nav piedāvājis štata vietu, Gāga atbild: «Nē. Pagaidām šāda piedāvājuma man nav bijis.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē