• Tiktokeri peldas rasolā: Mēs uztaisījām lielāko rasolu Latvijā!

    Personība
    Anastasija Kuzminova
    29. decembris, 2021
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva
    Tuvojas Vecgada vakars, kad daudzi ķersies pie rasola gatavošanas. Vietējie interneta varoņi to jau izdarījuši un pat izpeldējušies populārajos salātos.

    Šovasar Pierīgā tika iekārtota pirmā TikTok māja Baltijā. Tur apmetušies vairāki jaunieši, kas katru dienu filmē humoristiskus video un publisko tos sociālajos tīklos.

    Meklēdami arvien jaunus veidus, kā pievērst sev uzmanību, tiktokeri paziņoja – esot pagatavoti lielākie salāti Latvijā, kur izmantoti 70 kilogrami doktora desas, 25 kilogrami zirnīšu, 115 kilogrami kartupeļu un vēl kaudze citu produktu. Kopumā salāti svēruši 305 kilogramus.

    Viens no šīs idejas autoriem ir TikTok mājas izveidotājs vietējais uzņēmējs Romāns Nozdrins. Kad salāti bija gatavi, trīs tiktokeri tajos nolēma izpeldēties. Romāns PDz atzina – šādi gribējuši izklaidēt pandēmijas nogurdinātos Latvijas iedzīvotājus un atgādināt, ka tuvojas svētku laiks. Tomēr redzot, ka liels daudzums pārtikas tiek tā izniekots, daudzi bija sašutuši.

    «Lielākā cūkošanās ar ēdienu, kāda vien redzēta,» pukojās interneta komentētāji un pauda, ka daudz lietderīgāk būtu ar tiem pabarot trūkumcietējus.

    «Ar šiem salātiem mēs nevienu nebarojām. Tā bija performance pirms mūsu kopdarba – dziesmas Olivie publiskošanas,» atzina Romāns.

    Daži gan apšaubīja produktiem nodarītās skādes apjomu, sakot – salātu bijis krietni mazāk, nekā tiktokeri apgalvo.  Pirms tam puiši publiskojuši video no lielveikala, un iepirkumu grozos tik daudz izejvielu nemaz neesot bijis. Visticamāk, ar salātiem noklāta tikai kubla virsējā daļa. Uz jautājumu, vai tiešām mānījušies, Romāns nesteidzās atbildēt, sakot – īstā salātu recepte paliks noslēpumā. «Vieniem tas ir kubls ar salātiem, citiem – fotošops. To katrs var izlemt pats. Pateikt varu tikai vienu – mēs uztaisījām lielāko rasolu Latvijā!» paziņoja tiktokeru mājas vadītājs.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    1 komentārs

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē