• Dzimusi vakardien pirmizrādes banketā runā par varu, naudu un sievietēm

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    16. oktobris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Vladislavs Proškins (F64)
    Pēc Ināras Sluckas iestudētās Garsona Kanina lugas Dzimusi vakardien pirmizrādes pie vīna glāzes raisījās spraigas sarunas. Biznesa haizivs un dumja mīļākā – ne vienmēr viss ir tā, kā izskatās no malas.

    Iedvesmojusies no Merilinas Monro

    Aktrise INGA MISĀNE-GRASBERGA izrādē atveido bijušo dejotāju Billiju Dounu, kuru apprecējis aktiera Jura Hirša atveidotais magnāts Harijs Broks. Viņš uzskata, ka savu sākotnēji visai aprobežoto sievu iespējams pakļaut ar naudu un varu, taču lugas atrisinājums ir negaidīts – drosmīgā Billija nostājas pret savu vīru.

    Inga PDz atklāj – šai lomai viņa iedvesmojusies no amerikāņu aktrises Merilinas Monro: «Viņa bija brīnišķīga sieviete, bet ar nelaimīgu dzīvesstāstu. Arī Merilinu, tāpat kā manis atveidoto Billiju, uzskatīja par stulbu, seksīgu blondīni, sievieti kā objektu bez prāta, lai gan patiesībā viņa bija brīnišķīga, gudra sieviete.»

    Lai labāk iejustos izrādes atmosfērā un lomā, Inga sev iegādājusies Chanel smaržas. Arī uz pieņemšanu pēc pirmizrādes aktrise ieradās, tērpusies kā viņas varone, taču atzina – ikdienā pati šādi nekad neģērbtos.

    Neviena sieviete nav absolūti blonda!

    «Šajā izrāde bija pat pārāk pazīstamas situācijas, Turklāt tajā tika parādīts tas, ka neviena sieviete šajā dzīvē nav nedz absolūti dumja, nedz blonda. Mēs varam pārtapt par jebko, tikai vajag gribēt mācīties,» secinājumos par redzēto dalās bijusī valsts pirmā lēdija LILITA ZATLERE.

    Ir svarīgi nepazaudēt sevi

    Vladislavs Proškins (F64)

    «Es ļoti agri sāku savu karjeru Volstrītā, tā ka šī izrāde gluži nav par mani, taču mani ļoti uzrunāja izrādes noslēgums. Es pati esmu piedzīvojusi, ka man piedāvā kukuļus. Un tā ir lieliska sajūta, ka tu to neņem, jo saproti, ka ir lietas, kas ir svarīgākas par naudu. Mani aizkustināja Billijas tēls – cik viņa fantastiski apguva visu informāciju un izglītojās, tajā pašā laikā nepazaudējot sevi,» atzina finansiste un kulinārijas eksperte ILZE JURKĀNE.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē