• 10 tūkstoši – tas ir minimums: Olga Kambala nosauc savu ikmēneša tēriņu summu

    Slavenības
    Privātā dzīve
    Privātā dzīve
    8. septembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Bijušā basketbolista un boksera Kaspara Kambalas sieva Olga kanāla STV Pirmā sarunu šovā Kad viņas satiekas pastāsta par to, kā rūpējas par savu izskatu un nošokē fanus, nosaucot summu, kādu nepieciešams atvēlēt ikmēneša tēriņiem.

    “Lai viņš strādā un pelna naudu. Es parūpēšos, lai mums mājās viss ir kārtībā,” atklāj Olga Kambala, atzīstot, ka nav problēmu arī pašai iziet ar putekļu sūcēju pa māju.

    Vaicājot, vai Olga pati prasa Kasparam naudu, viņa atbild: “Es uzskatu, ka viņam nauda jādod labprātīgi. Viņš prasa: cik tev vajag? Viņš nesaprot mājienus, ja es tur papīkstu, ka ZARĀ ir atlaides. Vajag summu pateikt. Iedot man lūdzu, man vajag to un to.”

    Olga arī atklāj, ka kādreiz grūtības sagādāja pašlepnums, lai paprasītu Kasparam naudu, taču tagad viņa tam tikusi pāri.

    Prasot par tēriņu summu, kādu Kambalai vajadzētu atvēlēt, lai apmierinātu visas vajadzības, viņa saka: “Oj, 10 tūkstoši, tas ir minimums!”

    “Man visdārgāk izmaksā treniņi. Tad vēl vaksācija, manikīrs, pedikīrs. Ā, un obligāti man vēl botokss.” Plastiskais ķirurgs Olgai esot teicis, ka botokss esot jāšpricē no divdesmit gadu vecuma.

    Kambalas ir kopā kopš pērnā gada rudens un šā gada sākumā jau iestūrējuši laulības ostā. Šovā Olga atzīst, ka vēlāk būtu gatava arī bērniņam: “Pirms gada es negribēju, bet tagad skatos uz bēbīšiem. Iedomājos, ka varbūt pēc pāris gadiem es gribētu. Ja man tagad piedzimtu bērns, es negribētu palikt par mājsaimnieci.” Taču vārds bērniņam arī jau Kamablām ir izdomāts – Kosmoss Kambala.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē