• Uzņēmējs Gombergs ķemertiņā nu sēž kā karalis

    Slavenības
    Zane Piļka- Karaļeviča
    20. jūlijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Jevgeņijs Gombergs.
    Foto: no privātā arhīva
    Jevgeņijs Gombergs.
    Uzņēmējs Jevgeņijs Gombergs šovasar ticis pie viedā tualetes poda vāka, un tualetē tagad var iesmaržināties, kā arī parunāt ar poda brilli.

    «Biju ceļojumā Dienvidkorejā, no kurienes atgriezos pilns iespaidu – ļoti patīkami pārsteidza viņu tualetes podi, kuri aprīkoti ar gudrajiem vākiem. Tādi nemaksā daudz, sākot no 150 eiro un uz augšu, atkarībā no funkciju daudzuma. Bet prieciņš, ko iegūsti par šo summu, ir kolosāls,» žurnālam «Privātā Dzīve» stāsta uzņēmējs Jevgeņijs Gombergs.

    Atgriezies mājās Jūrmalā, viņš nolēmis – vajag tādu viedo poda vāku. Sapratis, ka Baltijas valstīs šādu ierīču par pieņemamu cenu nav, viņš pierunājis vietējo santehnikas speciālistu sagādāt tādu viedo poda vāku. «Man tagad ir uzparikte no Ķīnas, ko testēju,» par jauno gadžetu priecājas uzņēmējs

    Viedais pods.
    Viedais pods.

    «Tiesa, nevaru izmēģināt pašu svarīgāko funkciju – bidē. Bet 99% dzīvokļu nevar uzstādīt bidē – nav ne brīvas vietas, ne papildu siltā ūdens padeves. Manuprāt, tā, bez jokiem, ir revolūcija. Šī ierīce pieliek punktu vienai no padomju režīma iezīmēm – personīgās higiēnas priekšmetu trūkumam. Papildus higiēnai ierīcei ir liela medicīniska nozīme. Tas palīdzēs cilvēkiem, kuri cieš no hemoroīdiem. Labākie podu vāku modeļi var veikt urīna un izkārnījumu analīzes. Tas ļauj atklāt slimības agrīnā stadijā ilgi pirms sāpju parādīšanās un nekavējoties ziņot par tām, izmantojot Wi-Fi. Vēža gadījumā tas var glābt dzīvību,» pārliecināts uzņēmējs.

    Lai arī ražotājs solot, ka intelektuālais vāks der 80% klozetpodu, Jevgeņija līdzšinējais diemžēl iekrita tajos 20%, kuriem vāks neder. «Gadiem iesēdēto santehnikas ierīci vajadzēja mainīt.

    Uz jauna intelektuālā poda sēžu jau vairākas dienas, un teikšu – nenožēloju. Jūtos kā karalis.

    Esmu ieprogrammējis, ka poda brille pirms apsēšanās uzsilst līdz 37 grādiem. Caur Wi-Fi var ieprogrammēt dažādas fiškas – mūziku, apgaismojumu. Piedāvāta tiek funkcija, ka ar vējiņu pēc mazgāšanas apžāvē dibentiņu. Manam vāka modelim nav, bet nākotnē es varētu pirkt modernāku modeli, kurā jau ir izvēle – vējiņš ir ar lavandas vai ceriņu aromātu,» sajūsmā ir Jevgeņijs.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē