• pēc zibens spēriena jūtas laika ziņu diktors Tālbergs? Kopā ar viņu cietuši vēl divi

    Slavenības
    21. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kristaps Tālbergs ceļa uz slimnīcu.
    Foto: Instagram
    Kristaps Tālbergs ceļa uz slimnīcu.
    Pagājušās nedēļas nogalē izskanēja šaušalīga ziņa – laika ziņu diktoram iespēris zibens. Žurnāls «Privātā Dzīve» noskaidroja, kā tas īsti notika un kā tagad jūtas Kristaps Tālbergs.

    «Tas notika četrdesmit minūšu brauciena attālumā no Rīgas kādā korporatīvā pasākumā, kuru vadīju,» PDz atklāj TV un radio ētera personība Kristaps Tālbergs. Pagājušās piektdienas vakarā Rīgā plosījās pērkona negaiss ar stiprām lietusgāzēm. Āra pasākums veiksmīgi tika pārvietots uz telpām. Vienu brīdi pat darbojāmies, neizmantojot nekādus skaņu pastiprinātājus, jo apkārt zibeņoja,» atminas Kristaps. «Kad negaiss mazliet pierima, ieslēdzām skaņas aparatūru. Šķita, ka viss ir droši, jo bijām taču telpās, tomēr daži negaisa mākoņi vēl virzījās mums pāri. Ik pa brīdim dzirdējām pērkona dārdus un zibens spērienus, bet šādos brīžos cilvēki nemēdz iedomāties uzreiz pašu ļaunāko – ka zibens kādam iespers,» saka viņš. Taču notika neparedzētais.

    «Pēkšņi atskanēja milzīgs blīkšķis, un

    bija sajūta, it kā man kāds ieblieztu ar beisbola nūju

    pa labās rokas plaukstu, kurā turēju mikrofonu. Pussekundi vēlāk mani pārņēma sajūta, it kā kājas pēdā būtu iedzēlis iršu bars. Visi pamatīgi sabijās, arī es. Pēc sajūtām plaukstā un pēdās sapratu, ka esmu dabūjis ko mazliet vairāk par vienkāršu izbīli,» baisos notikumus atminas laika ziņu vadītājs, kurš bija spiests doties uz slimnīcu.

    Tālbergs atklāj, ka pasākumā cietuši vēl divi cilvēki – bārmenis, kurš zibens spēriena brīdī lējis dzērienus, un kāda dāma, kura stāvējusi viņam līdzās.

    «Cepuri nost šī pasākuma organizatoriem, jo tieši viņi izsauca ātros,» norādīja Tālbergs. Viņš kopā ar vēl diviem cilvēkiem tika nogādāts Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcā Gaiļezers. «Mums tika veiktas dažādas analīzes. Vienas no tām uzrādīja, ka mans ķermenis ir piedzīvojis elektrisko izlādi,» atklāj viņš.

    Vairāk lasiet žurnāla «Privātā Dzīve» jauākajā numurā!

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē