• Pārsteidzoša Drākes atzīšanās: Adrenalīna vadīta vienkārši kolekcionēju vīriešus!

    Attiecības
    Evija Kalnbērza
    Marta Kalniņa
    28. septembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    «Es biju piektais slavenākais cilvēks Latvijā,» uzsver sabiedrības dāma un ezoteriķe Elita Drāke. Nupat iznākusi grāmata «Astoņas mīlestības», kurā viņa ļauj citiem ielūkoties dziļi viņas dzīvē, dvēselē un arī mīlas sakaros.

    «Sākumā biju iecerējusi izdot tikai filozofiskās pārdomas, kas grāmatā nodrukātas ar violetu krāsu. Taču mans 28 gadus vecais dēls Bruno, kurš darbojas mūzikas jomā, teica – vajag patiesi aprakstīt savas dzīves epizodes. Nolēmu tā arī darīt,» sarunā ar žurnālu «Privātā Dzīve» atzīst savulaik teju visās ballītēs klāt bijusī sabiedrības dāma Elita Drāke. Un šīs epizodes tiešām ir atklātas.

    Elita nekautrējas paziņot: «Ar dēla Bruno tēvu un manu māsu, kurai vēlāk attiecībās ar mana bērna tēvu piedzima dvīņi, gan nekomunicēju.»

    No grāmatas «Astoņas mīlestības»

    Par seksualitāti

    «Kad pabeidzu skolu, pieteicos strādāt Veneroloģiskajā un ādas slimību dispanserā. (..) Nevainīga medmāsiņa nodaļā, kurā tiek ārstēti ar sifilisu un gonoreju slimi vīrieši. Tā sagadījās, ka manu priekšstatu par vīriešu seksualitāti veidoja dispanserā redzētie un dzirdētie samudžinātie dzīvesstāsti.»

    Par vīriešiem

    «Es nepieķēros, neiemīlējos, adrenalīna vadīta, vienkārši kolekcionēju vīriešus.»

    ***

    «Es zināju, ka viņš ir precējies, bet gribēju viņu pārāk neprātīgi, lai ļautu sev par to domāt. Tajā pašā laikā nedarīju neko, lai rosinātu viņu šķirties. Vienkārši baudīju dzīvi.»

    ***

    «Es biju ieinteresējusi Miljonāru. Es, vienkārša sieviete bez darba, tikko atbraukusi no Indijas. Vientuļā māte. Un viņš bija lūdzis, lai piezvanu.»

    Par pirmo mīlestību Rihardu

    «Viņš jau tolaik bija seksa simbols, un vēl daudzus gadus tika uzskatīts par vienu no Latvijas iekārojamākajiem vīriešiem. Taču viņa bērēs ieradās tikai divas no viņa sievietēm – es un viņa sieva.»

    Par dēla tēvu

    «Viņš kļuva pilnīgi vienaldzīgs pret mūsu kopīgi radīto bērnu. Visādā ziņā. (..) Man nekad pat prātā nebija ienākusi tāda doma, ka pēc visa, kas starp mums bijis, viņš tā vienkārši pametīs dēlu.(..) Bet tieši tā tas notika.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē