• Miks Ozoliņš pamāca, kā iesākt sarunu ar simpātisku svešinieku

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    25. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    STV Pirmā! sarunu šova «Kad viņas satiekas» pikantās rubrikas Raidījuma vadītājs Valdis Melderis šoreiz ir lauzis jau raidījuma nosaukumā ietverto tradīciju un sarunu aicinājis stiprā dzimuma pārstāvi.

    Un tam ir savs iemesls – ar skandalozu slavu apvītais režisors Miks Ozoliņš ir pazīstams arī kā liels daiļā dzimuma cienītājs, kurš publikai nepārprotami licis noprast par savu iespaidīgo panākumu sarakstu mīlas frontē.

    Vēl vairāk, Miks ir arī vadījis speciālus iepazīšanās kursus vīriešiem un viņam noteikti ir zināmi padomi, kā pacelt savu «veiksmes koeficientu» šajā jomā.

    «Pirmkārt, vajag sajust un kaut kā reaģēt uz situāciju, kurā esi ieraudzījis sev iepatikušos sievieti – izteikt kādas replikas, iesaistīties sarunā. Ja temats ir izsmelts un meitene gatavojas iet prom, es parasti vienkārši pajautāju viņas vārdu un tad sameklēju sociālajos tīklos. Kā rīkoties meitenēm līdzīgā situācijā, ja radusies par kādu čali interese? Labi nostrādā variants – izmest kādu nelielu dzēlību, mazliet pavilkt uz zoba to džeku, un paskatīties, kā viņš reaģēs, vai viņa ego spēj to sagremot. Vispār – visā tajā ir ļoti daudz spēles elementu, jājūt nianses.»

    Bet ko pieredzējušais attiecību konsultants ieteiktu cilvēkiem, kurus daba nav apveltījusi ar izcilām runas dāvanām, atraktivitāti un humora izjūtu?

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē