• Hyundai Santa Fe

    Klubs auto tests 2021
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    16. septembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Gatis Gierts
    Auto, kas lieliski piemērots ģimenei! Jaunajam Hyundai Santa Fe ir drosmīgāks un izteiksmīgāks dizains, ko papildina pārsteidzošs jauno tehnoloģiju klāsts, pilnvērtīgas septiņas sēdvietas un modernākās drošības funkcijas. Jauni novatoriskie hibrīda un plug-in hibrīda benzīna dzinēji palīdz samazināt CO2 emisijas un patērē mazāk degvielas. Ir pieejama arī dīzeļdzinēja versija!

    Aivars Bisenieks, jurists

    Šis ir viens no maniem favorītiem! Septiņvietīgs ģimenes auto, kas nodrošina džipisku komfortu. Laika gaitā esmu kļuvis par dīzeļdzinēju fanu, tāpēc īpaši patika gan precīzā automātiskās pārnesumkārbas darbība, gan modernais dīzeļa motors – kluss un ekonomisks. Tiem, kuriem ikdienā daudz jābrauc un ir nepieciešams šāda izmēra pilnpiedziņas auto, Santa Fe būtu ļoti laba izvēle.

    Aivars Strūka, uzņēmējs

    Stabils, liels un kluss ģimenes auto ar pilnvērtīgām septiņām sēdvietām. Aizmugures sēdekļos var sēdēt ne tikai 1,20 m gari bērni, bet arī pieauguši vīrieši. Tas ir ļoti liels pluss! Patīkami, ka salonā nav tikai skārienjūtīgie ekrāni, bet arī daudz fizisku podziņu, kas mūsdienās ir retums. Elektronika ir elektronika, tāpēc labāk uzticos šādam risinājumam. Forši, ka Santa Fe nav nedz džoistika, nedz klasiskā ātrumkārbas “kloķa”. Tā vietā ērtas pogas, lai pārslēgtos no Parking uz Drive. Labs pirkums ģimenei!

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē