• Šomasi jau sauc par Latvijas Britnijas Spīrsu. Pārsteidz fanus ar ekscentrisku video

    Slavenības
    Estere Jansone
    17. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Dziedātāja Liene Šomase kārtējo reizi pārsteiguši savus fanus ar jestru video. Nu viņu jau salīdzina ar amerikāņu popzvaigzni Britniju Spīrsu, kura arī izceļas ar neordināriem izgājieniem.

    Dziedātāja Liene Šomase regulāri priecē sabiedrību ar tiešraidēm un īsiem videoklipiņiem. Patlaban top viņas otrais solo albums, un tas Lieni piepildījis ar vēl nebijušu enerģiju. «Gadiet zeltu! Lienīte dalīs zeltu!», jaunā albuma gaidās sola Liene. Tuvojoties singla «Zelta dzīsla» iznākšanai, kas gaidāma jau 19. janvārī, Liene atrādījusi vairākus video no ieraksta tapšanas aizkulisēm. Tajos dziedātāja redzama smejoties, dziedot, enerģiski kustoties, runājot krievu un angļu valodās un ik pa laikam skaļi iesaucoties. Lienes aktīvā uzvedība piesaistījusi savu sekotāju uzmanību. Ļaudis salīdzina Šomasi ar ASV popmūzikas karalieni Britniju Spīrsu.

     

    Britnija arī jau kādu laiku savus fanus izklaidē ar dažādiem videoklipiņiem sociālajā tīklā «Tik Tok». Tajos gan popzvaigzne nerunā, bet gan gorās, tērpusies pikantos apģērbos. Šādu saturu Spīrsa veido jau ilgāku laiku, un tie pat radījuši satraukumu fanu vidū. Cilvēki izsaka pieņēmumus, ka Spīrsai varētu būt depresija, vēl citi uzskata, ka īpatnējie videoklipiņi ir kā sauciens pēc palīdzības.

    @britneyspears

    Electric⚡️City

    ♬ Electric City – The Black Eyed Peas

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē