• Olga Rajecka mašīnā turējusi lāča figūru, lai atbaidītu zagļus

    Kino un TV
    Santa.lv
    Santa.lv
    8. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Muzikālā lielšova «Paaudžu duelis» dalībniekiem bija jānoklausās Māras Upmanes-Holšteines stāsts par kādu viņas sacerētu dziesmu, kura izrādījusies pagrieziena punkts mūziķes karjerā, gūstot uzvaru īpašā konkursā un kā balvu saņemot zelta krāsas velosipēdu. Uzzinot, ka velosipēda mūžs neesot bijis ilgs, jo tas ātri vien ticis nozagts, šova dalībnieki dalījās pieredzes stāstos no reizēm, kad paši tikuši apzagti. Izrādās, tādu gadījumu ir daudz.

    Olga Rajecka atminas, ka savulaik viņai piederējis žigulis, kuru bija ļoti iemīlējuši garnadži. Olgas automašīna tikusi apzagta vairākas reizes, līdz viņa izdomājusi kādu atjautīgu veidu, kā to pasargāt.

    «Man bija žigulis, bet to visu laiku apzaga. Tad izzaga stiklu, tad nozaga aizmugurējos riteņus… Vārdu sakot, mūsu mūziķi nemitīgi tika apzagti,» atmiņās dalās skatuves dīva.

    Rajecka arī atminas, ka, lai atbaidītu zagļus, savā auto turējusi lāča figūru: «Es ieliku lielo lāci, ko man Igors Miglinieks atveda no olimpiādes 1988. gadā. Domāju, ka cilvēki nobīsies.»

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē