• Vistas zupa ar nūdelēm

    Austrumnieciskas garšas
    16. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Vistas zupa  ar nūdelēm
    Vistas zupa ar nūdelēm
    Zupu Ķīnā un Taizemē bauda teju jebkurā diennakts laikā – no rīta, pa dienu un vakarā. Vakariņās tā lieliski iederas kā starteris – viegla, nedaudz pikanta, apetīti un garšas kārpiņas kairinoša. Ķīnieši zupu saliek, nevis salej. Tas nozīmē – buljons top atsevišķi, nūdeles atsevišķi un arī gaļa ar dārzeņiem – atsevišķi.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē