• Patiešām nejauki! Ļaundari atceļ Elīnas Didrihsones lidojuma biļetes no Dubaijas

    Slavenības
    Estere Jansone
    13. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram/didrihsoonee
    Patiesi šokējošu notikumu Dubaijā piedzīvojusi Elīna Didrihsone ar vīru un draugiem. Kāds ļaundaris tīšuprāt atcēlis viņu lidojumu uz mājām.

    Pirms nepilnām divām nedēļām latviešu influencere Elīna Didrihsone dalījās ar savu pārdzīvojumu – viņas ģimenes grandiozos ceļojumu plānus izjaukusi pašu neuzmanība. Didrihsoni plānoja kopā doties smalkā atvaļinājumā uz Dubaiju, kur viņiem pievienotos arī dēla Džeisona auklīte un ģimenes draugi. Taču skaistais plāns tika sabojāts, jo mazulis netika ielaists lidmašīnā. Didrihsoni nebija pamanījuši, ka bērna pase derīga vairs tikai trīs mēnešus, bet Ministru kabineta noteikumos paredzēts, ka ceļošanai ārpus Eiropas valstīm pasei jābūt derīgai vismaz pusgadu.

    Šis notikums un tā emocionālais atspoguļojums licis sašūmēties Didrihsones sekotājiem. Daudzi pat izteica pārmetumus, ka vecāki apzināti atstājuši mazuli Rīgā, kamēr paši devušies dārgajā ceļojumā un izklaidējušies. Esot Dubaijā, Didrihsone sarīkojusi «jautājumu un atbilžu» sesiju, kurā atbildējusi uz visiem interesentu jautājumiem. Lai pierādītu, ka Džeisonam patiesi bija  plānots ceļojums kopā ar vecākiem, Elīna sociālajos tīklos parādījusi lidmašīnas biļeti. Diemžēl šajā bildē bija redzams lidojuma rezervācijas numurs…

    Kāds ļaundaris izmantojis šo Elīnas aušību, lai atceltu lidojumu viņai un visiem uz Dubaiju aizceļojušajiem draugiem. Elīna sociālajos tīklos publiskojusi saraksti, pēc kuras var noprast, ka viens no viņas virtuālajiem sekotājiem īpaši cietsirdīgi pajokojis. «Man likās, ka nekas vairs nevar pārsteigt! Mums atcēla lidojuma biļetes…» šokēta ir Didrihsone. «Es tiešām nezināju, ka to kāds var izdarīt mūsu vārdā,» atzīst influencere.

    Par laimi Didrihsoniem izdevās tikt galā ar šo situāciju un  jau šovakar viņi ieradās mājās. «Vai ir kaut kāda morāle? Kaut kādas cilvēciskās normas?» asaras valdot, tiešraidē vēl no lidostas saviem sekotājiem jautāja Elīna. Šī viņai bijusi rūgta mācība. «Es jums atvēros un pat neidomājos, ka to kāds varētu izmantot ļaunprātīgi,» tā viņa. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē