• Skolas direktoru Viegliņu satrauc Eirovīzijas neķītrības: Gribētu no šīs «dibenu» vērtības sargāt bērnus

    Viedoklis
    Marta Kalniņa
    14. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Valles pamatskolas direktoram Jānim Viegliņam pēc Eirovīzijas radušies nepatīkami secinājumi.
    Foto: Facebook, publicitātes foto
    Valles pamatskolas direktoram Jānim Viegliņam pēc Eirovīzijas radušies nepatīkami secinājumi.
    «Sajutos vecs, nemoderns un izklausīšos kā purpeklis,» brīdina Valles pamatskolas direktors un «Pārdošanas skolas» dibinātājs Jānis Viegliņš, izsakot viedokli par Eirovīzijā redzēto. Nepatīkamas emocijas direktoram radījuši neķītrie dalībnieku priekšnesumi.

    «Vajadzētu jau uz ekrāna likt 18+ zīmīti. Šķita, ka sacentīsies labākās dziesmas. Gaidīju jaukas melodijas. Skaistus tērpus. Sagaidīju erotiskos šovus, vulgāru demokrātiju un «kurš trakāks» konkursu,» secina Valles pamatskolas direktors Jānis Viegliņš. Viņš nav radis klusēt par to, kas viņu satrauc, un šī jau atkal bijusi šāda reize. Somijas pārstāvis apakšbiksēs, Lielbritānijas priekšnesums ar vīriešu savstarpējiem glāstiem, Spānijas vīriešu erotiskās dejas korsetēs, galu galā arī uzvarētājs šveicietis Nemo svārciņos! Tas Valles pamatskolas direktoram vienam vakaram bija krietni par daudz.

    Lielbritānijas uzstāšanās Eirovīzijā.
    Lielbritānijas uzstāšanās Eirovīzijā.

     

    «Dons bija kā «taurenis» no citas planētas,» uzskata skolas direktors Viegliņš.

    «Ja būtu skūpstījis kādu vai laizījis grīdu, ja būtu dedzinājis grāmatas vai «čurājis» pūlī – tad noteikti ierakstītos standartā.

    Piedodiet. Nu un kā opis teikšu: pasaule paliek traka, šo atbalstot,» skarbs ir viņš.

    «Vienu brīdi domāju, ka mani tas netraucē, bet nu jau tas pa visām šķirbām lien arī manā infotelpā. Ļoti gribētu no šīs «dibenu» vērtības sargāt bērnus. Piedodiet vēlreiz. Vismaz es parādīju savu attieksmi,» atklāts ir Viegliņš. «Katram ir tiesības būt pašam un dzīvot pēc paša vērtībām, bet ne līdz netiklības, perversijas un savāduma demonstrēšanas citiem. Tas apzināti izaicina sabiedrību un tikai veicina neiecietību. Normām un disciplīnai ir jābūt arī šādos šovos.»

    Spānijas priekšnesums.
    Spānijas priekšnesums.

     

    Viegliņš par Valles pamatskolas direktoru kļuva pērn un atzina, ka ar Valli viņu vieno viss mūžs. Viņa mamma pedagoģe un rakstniece Gina Viegliņa-Valliete bijusi šīs skolas ilggadēja skolotāja, arī pats Jānis Viegliņš tajā jau pirms nonākšanas direktora krēsla pasniedza sociālās zinības. Iepriekš vadījis arī Šķibes pamatskolu Jelgavas novadā. Viņš ir arī pārdošanas vadības pasniedzējs un pirms desmit gadiem dibinājis un joprojām vada SIA Pārdošanas skola.

    Viegliņa viedoklis par Eirovīziju jau guvis plašu atbalstu sociālajos tīklos. Komentāros ļaudis atzīst, ka jutušies gluži tāpat kā skolas direktors un nopietni apdomā, vai turpmāk ir vērts šo skatīties šo konkursu.   

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē