• Nīderlandieti Jostu Kleinu izmet no Eirovīzijas fināla. Ko viņš sastrādāja?

    Skandāls
    Marta Kalniņa
    11. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Eirovīzijas rīkotāji apstiprinājuši, ka Nīderlandes mākslinieks, kurš bija viens no favorītiem šajā konkursā, finālā neuzstāsies.

    Zviedrijas policija izskatījusi sūdzību, ko iesniegusi kāda producentu komandas locekle pēc incidenta 9. maijā. Tas esot noticis uzreiz pēc tam, kad Josts Kleins izpildījis pusfinālā savu jau par hitu kļuvušo dziesmu Europapa. «Kamēr norit tiesvedība, nebūtu pareizi ļaut viņam piedalīties konkursā,» pauž Eirovīzijas rīkotāji un uzsver, ka nevienas citas valsts delegācijas loceklis vai konkursa dalībnieks šajā incidentā nav iesaistīts.

    Pie vainas bijusi Josta nepiedienīgā uzvedība, kas neatbilst Eirovīzijas vērtībām.  Izskanējušas runas, ka

    viņš esot iesitis kādai konkursa rīkošanā iesaistītai darbiniecei.

    Pavīdējuši arī minējumi par Joses konfliktu ar Izraēlas komandu. Viņš esot asi iebildis pret izraēlietes dalību Eirovīzijā un provocējis ar jautājumiem. Taču šīm versijām nav oficiāla apstiprinājuma.

    26 gadus vecais nīderlandiešu jūtūberis Josts Kleins ar dziesmu Europapa varēja kļūt par šī gada uzvarētāju. Arī viņa stāsts aizkustinājis daudzus konkursa fanus.

    Kad Jostam bija 12 gadi, ar vēzi nomira viņa tētis, bet pēc gada mūžībā pēkšņi aizgāja mamma.

    Konkursa dziesma veltīta viņa vecākiem. Puisi audzināja brālis un māsa, kuri tad jau bija pilngadīgi. Skolu Josts tā arī nepabeidza. Toties viņam izdevās atrast savu vietu interneta un mūzikas pasaulē.

    Viņš ir ražīgs mākslinieks, jau izdevis astoņus albumus, kas nonākuši nacionālajos topos. Pērn viņa dziesma parādījās Vācijas radiostacijās. Nu viņam bija pavērusies iespēja iepeldēt vēl dziļākos ūdeņos.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē