• Šobrīd

    weather img

    Rīga +27°C

    Vidusjūras diēta kapsulās
    Cardioace logo

    Sutināti kalmāru gredzeni

    Jūras veltes
    Dagnija Zīverte
    Dagnija Zīverte
    10. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Sutināti kalmāru gredzeni
    Foto: Ieva Andersone
    Sutināti kalmāru gredzeni
    Nekādas fritēšanas un mīklas kalnu – šī recepte prasīs 5 minūtes laika un noderēs kā viegla uzkoda vai vakariņu ēdiens. Vislabāk garšos ar mīkstu maizīti un glāzi vēsa vīna.  
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    5m
    1 vērtējums
    5/5
    • Pannā uz vidējas liesmas sakarsē eļļu un sviestu.
    • Pievieno ķiploku un maisot pāris mirkļus apcep.
    • Palielina liesmu, pievieno kalmārus un maisot karsē vēl minūti.
    • Pievieno vīnu un citrona sulu, turpina maisot karsēt vēl pusminūti (maigie kalmāri par gumijas zolēm prot pārvērsties apbrīnojami ātri).
    • Iejauc saldo krējumu, pievieno sāli un piparus, iemaisa zaļumus.
    • Tad ņem no uguns un pasniedz ar maizīti.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

     

     

    Veselība - Parūpējies par savu sirdi!

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    AutoBild.lv

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+