• Šķelto zirņu biezputra – garšīgi un ekonomiski!

    Pamatēdieni
    Daina Lapiņa
    10. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Šķelto zirņu putra.
    Foto: Gvido Kajons
    Šķelto zirņu putra.
    Ja jāsavelk josta ciešāk (gan tiešā, gan pārnestā nozīmē), šķeltie zirņi būs ideāls variants sātīgām un ekonomiskām vakariņām vai pusdienām.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    4
    Izmaksas
    Lēti
    6 vērtējumi
    5/5

    PADOMI

    • Zirņi ātrāk izvārās, ja tos no rīta pārlej ar ūdeni, lai līdz vārīšanai izmirkst.
    • Dažādībai un garšai biezenim var pievienot sēnes – tās sagrieztas apcep kopā ar sīpoliem.

    Ieskaties!

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē