Satītās un locītas pankūkas, pildītas ar krēmu un biezpienu

RŪDOLFS receptes
4. novembris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Sarežģītība
Zema
Personas
8 pankūkas
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
30m
Pagatavošana
20m
Kopējais laiks
50m

Olas sa­kuļ ar sā­li, pa da­ļām ie­mai­sa mil­tus, pienu un ūde­ni. Visu sablendē, lai nebūtu kunkuļu. Liek atpūsties un nobriest 30–40 minūtes. Uzkarsē eļļu pirmajai pankūkai, pārējām eļļa nebūs nepieciešama.

 Sagatavo pildījumu: biezpienu sablendē ar cukuru un rīvētu citrona miziņu.

Saldo krējumu uzputo un sajauc ar biezpienu.

Satītās pankūkas

Vēl siltām pankūkām pārziež krēmu, tad liek biezpiena masu, sarullē un rotā ar ogām.

Salocītās pankūkas

 Atdzesētas pankūkas vidū liek biezpienu, saloka pēc kastes vai aploksnes principa, pirms servēšanas apcep sviestā no abām pusēm un pasniedz ar krēmu.

Produktus iespējams iegādāties: RIMI hipermārketos, Maxima XXX, Sky, Stockmann u.c. Pilnu Rūdolfs produktu klāstu meklē http://www.latekofood.lv/lv/produkti/auglu-un-darzenu-kremi

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs