Veģetāri un sātīgi — turku zirņu pastēte

Veģetāri ēdieni
25. marts, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Turku zirņu pastēte
Turku zirņu pastēte
Pastētei raksturīga maiga riekstu garša. To var gan ziest uz maizes, gan lietot kā mērci pie makaroniem (tad jāpievieno vairāk krējuma – aptuveni viena glāze). Pastēte lieliski sader ar avokado.
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
8st
Pagatavošana
2st
Kopējais laiks
10st

Ielāgo!
Šim nolūkam neder ne konservētie zirņi, ne arī veikalos nopērkamie turku zirņu milti.
 


Ielāgo!

  • Pastēti divas dienas var uzglabāt ledusskapī.

PADOMI!

  • Lai atvieglotu blendēšanas procesu, zirņiem vēlams pievienot nedaudz ūdens (to, kurā vārījušies).
  • Garšvielas dažas sekundes var apcept karstā augu eļļā, tad pievienot sasmalcinātu selerijas sakni un dažas minūtes sautēt (pēc indiešu virtuves parauga) – garšvielu buķete būs daudz spēcīgāka.
  • Ja asafētida nav pieejama, to var aizstāt ar sasmalcinātu šalotes sīpola gabaliņu vai ķiploka daiviņu.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+