• Veģetāri un sātīgi — turku zirņu pastēte

    Veģetāri ēdieni
    25. marts, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Turku zirņu pastēte
    Turku zirņu pastēte
    Pastētei raksturīga maiga riekstu garša. To var gan ziest uz maizes, gan lietot kā mērci pie makaroniem (tad jāpievieno vairāk krējuma – aptuveni viena glāze). Pastēte lieliski sader ar avokado.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    8st
    Pagatavošana
    2st
    Kopējais laiks
    10st

    Ielāgo!
    Šim nolūkam neder ne konservētie zirņi, ne arī veikalos nopērkamie turku zirņu milti.
     


    Ielāgo!

    • Pastēti divas dienas var uzglabāt ledusskapī.

    PADOMI!

    • Lai atvieglotu blendēšanas procesu, zirņiem vēlams pievienot nedaudz ūdens (to, kurā vārījušies).
    • Garšvielas dažas sekundes var apcept karstā augu eļļā, tad pievienot sasmalcinātu selerijas sakni un dažas minūtes sautēt (pēc indiešu virtuves parauga) – garšvielu buķete būs daudz spēcīgāka.
    • Ja asafētida nav pieejama, to var aizstāt ar sasmalcinātu šalotes sīpola gabaliņu vai ķiploka daiviņu.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē