• Lībiešu pļedas jeb pankūkas, kuras var pasniegt gan saldas, gan sāļas

    Pankūkas
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    10. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Lībiešu pļedas
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Lībiešu pļedas
    Lībiešu pļedas pagatavot ir ātri, turklāt tās var papildināt ar sarīvētiem burkāniem, kartupeļiem un sīki sagrieztu cauraudzīti. Atkarībā no sastāvdaļām, pļedas piedāvā kā saldās vai sāļās.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    35m
    1 vērtējums
    5/5

    ! Mīklu pēc vēlēšanās var papildināt ar sarīvētiem burkāniem, kartupeļiem, arī sīki sagrieztu cūkas cauraudzīti. Atkarībā no sastāvdaļām pļedas piedāvā kā saldās vai sāļās.

    ! Kviešu miltus var aizstāt ar turku zirņu miltiem – arī tie ir laba saistviela, turklāt daudz veselīgāka!

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē