Lībiešu pļedas jeb pankūkas, kuras var pasniegt gan saldas, gan sāļas

Pankūkas
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
10. janvāris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Lībiešu pļedas
Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Lībiešu pļedas
Lībiešu pļedas pagatavot ir ātri, turklāt tās var papildināt ar sarīvētiem burkāniem, kartupeļiem un sīki sagrieztu cauraudzīti. Atkarībā no sastāvdaļām, pļedas piedāvā kā saldās vai sāļās.
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
35m
1 vērtējums
5/5

! Mīklu pēc vēlēšanās var papildināt ar sarīvētiem burkāniem, kartupeļiem, arī sīki sagrieztu cūkas cauraudzīti. Atkarībā no sastāvdaļām pļedas piedāvā kā saldās vai sāļās.

! Kviešu miltus var aizstāt ar turku zirņu miltiem – arī tie ir laba saistviela, turklāt daudz veselīgāka!

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

GADA KOSMĒTIKA 2020

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+